Header Ads

Συνεχίζεται η κόντρα Καστανάρα- Λιάνου: Λιάνε άσε να κρίνει ο λαός ποιος είναι το φαβορί! - Κύριε Καστανάρα πονάει πολύ να παραμένεις καθαρός και αξιοπρεπής

Νέα έγγραφη απάντηση απέστειλε στα γραφεία της Elassona-city.gr ο πρώην δήμαρχος Ολύμπου, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρωην ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Νίκου Ευαγγέλου Γιώργος Καστανάρας, απαντώντας στον Εκδότη της εφημερίδας Αντώνη Λιάνο, αναφέροντας:

"Κύριε Λιάνε δεν θεωρώ ότι γράψατε το αυτονόητο. Δεν σας κατηγόρησε κανείς ότι είστε ανενημέρωτος απλώς βγάζετε λάθος συμπεράσματα. Ούτε λόγια του αέρα σας έχουμε πει. Αφού όπως ο ίδιος λέτε ότι βασίζεστε στα αποτελέσματα του 2014 σας ενημέρωνω ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών ο πρώτος είχε ποσοστό 35%! Και την δεύτερη Κυριακή η διαφορά των δύο συνδυασμών ήταν μόνο 460 ψηφοδέλτια υπερ του συνδυασμού του σημερινού Δημάρχου. Αυτά είναι τα πραγματικά στοιχεία των εκλογών του 2014 που επικαλείστε.

Ως το ποιος είναι το φαβορί στις εκλογές αυτές, άσε να το κρίνει ο λαός, που είναι και αδιάψευστος κριτής. Ένα να ξέρεις, ότι στο παρελθόν, χάθηκαν εκλογές και με 47 και 48% στο πρώτο γύρο! Ως προς τα στελέχη που λέτε ότι του έχουν φύγει και αναφέρετε κάποια ονόματα, κάνετε λάθος!!!

Γιατί εμείς δεν είμαστε κομματαρχαίοι. Ο λαός μας ψηφίζει και για να αποκαταστήσω την αλήθεια, θέλω μια και λέτε ότι κάνετε έρευνα, ψάξτε να δείτε από τους 215 υποψηφίους που είχε το 2014, πόσοι θα είναι υποψήφιοι σήμερα και να ξέρετε ότι όλα αυτά τα άτομα είναι και αυτά στελέχη και μάλιστα πιο δυνατά από αυτούς που εσείς αναφέρετε!

Τον τίτλο του "Μαυρογυαλούρου" κανείς δεν τον θέλει! Ως προς την τελευταία ερώτησις κύριε Λιάνε, κανείς δεν σας κατηγόρησε ότι χρηματιστήκατε! Και κακώς αντιληφθήκατε εσείς και όποιος άλλος το εξέλαβε έτσι. Εγώ εννοούσα την παροιμία που λέει ο λαός ότι "Το σκυλί εκεί που τρώει εκεί και γαυγίζει".

Εσείς καλά κάνετε και γράφετε την άποψή σας, η οποία είναι σεβαστή. Αλλά και εμείς έχουμε το δικαίωμα να πούμε τα γεγονότα, όπως εμείς τα ξέρουμε.

Να γνωρίζετε ότι τα σχόλιά μου δεν είναι ανυπόστατα. Και αν τα δέχεστε ή όχι αυτό είναι δικαίωμά σας. Για μερικούς που ερωτούν εάν πολιτευθώ ή όχι, δεν θα τους ρωτήσω.

Και να γνωρίζουν μερικοί ότι εμείς δεν φέρνουμε την καταστροφή και τον όλεθρο με αυτούς που συνεργαζόμαστε".

Την δική του ανταπάντηση έδωσε ο Εκδότης-δημοσιογράφος της Elassona-city.gr Αντώνης Λιάνος στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καστανάρα, για τα λεγόμενά του, τονίζοντας:

"Κύριε Καστανάρα το αυτονόητο έγραψα. Και με 55% στο σύνολο της δεξιάς στην επαρχία είτε όσων κατοικούν εδώ είτε και των ετεροδημοτών μαζί και με 48% και με 35% ο Δήμαρχος που πρόσκεινται στη δεξιά και συγκεντρώνει ποσοστό νίκης είναι ο Νίκος Ευαγγέλου ή ο εκάστοτε δήμαρχος που προέρχεται εκ των δεξιών. Με βάση τα σημερινά δεδομένα είναι φαβορί. Τι το παράξενο καταγράφω;

Επαναλαμβάνω πως ναι υπάρχει μία μεγάλη μερίδα στελεχών που αποχώρησαν από τον Ευαγγέλου. Όμως σε κάθε συνδυασμό στελέχη έρχονται και φεύγουν. Ας παρουσιάσει ο Δήμαρχος το ψηφοδέλτιό του και εδώ είμαστε να αναλύσουμε και πάλι. Όπως κάναμε και το 2014, δεκαπέντε ημέρες πριν την κάλπη. Περιγράφοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε συνδυασμού.

Σαφώς και θα κρίνει ο λαός. Ο λαός μας κρίνει όλους πάντα στο τέλος.

Εγώ ξέρω για τους συναδέλφους μου ότι είναι ακέραιοι και παλεύουν μαζί μου για το μεροκάματο. Και ξέρω πως είμαστε πάντα η εύκολη λεία. Σε εμάς θα ρίξουν κατευθείαν τη λάσπη διότι και σε αυτόν εδώ τον τόπο που ζούμε, ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς εξασκούμε.

Όταν θα γράψουμε κάτι θετικό και αντικειμενικά για κάποιον, είμαστε σωστοί δημοσιογράφοι και αμερόληπτοι. Όταν θα γράψουμε αρνητική κριτική είμαστε αυτοί που τα "παίρνουμε". Όχι δεν τα παίρνουμε. Διότι θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Πονάει πολύ, κύριε Καστανάρα, να παραμένεις αμόλυντος, καθαρός και αξιοπρεπής μέσα στο βούρκο.

Τέλος δεν γνωρίζω για "σκυλιά που εκεί που τρώνε εκεί και και γαυγίζουν" και δεν με αφορούν τέτοιες πρακτικές. Μετά από δέκα χρόνια ενασχόλησης με τα αδέσποτα σκυλιά, ξέρω ένα πράγμα.

"Αλίμονο Θεέ μου. Είμαι τόσο μόνος και τόσο δυνατός"...

elassona-city.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.