Header Ads

Χρυσή Αυγή Ελασσόνας: Απάντηση στη Λαϊκή Συσπείρωση Ελασσόνας

Επειδή πενθούμε για την απώλεια ενός ακόμη Έλληνος στα κατεχόμενα από το ναρκοκαθεστώς των Τιράνων εδάφη της Βορείου Ηπείρου και επειδή το αίμα του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι ακόμη νωπό, δε θα επιδοθούμε στη συνηθισμένη γελοιοποίηση των όποιων κομμουνιστικών σταγονιδίων απέμειναν στην ευρύτερη περιοχή της επαρχία Ελασσόνος.

Ωστόσο, θεωρούμε επιβεβλημένη την απάντησή μας στους συκοφάντες και ειδήμονες της δολοπλοκίας νοσταλγούς των σφαγέων, οι οποίοι κάποτε αιματοκύλισαν την ελληνική επικράτεια. Οι επαγγελματίες εργατοπατέρες με την επιλεκτική μνήμη (παράβλεπε απολυμένους του 902 αριστερά και του ριζοσπάστη) εθίχθησαν, διότι η δημοτική αρχή Ελασσόνος ακολουθώντας τόσο το πρωτόκολλο, όσο και τους νόμους, απέστειλε προσκλήσεις στους τοπικούς εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου <<ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ>>, με σκοπό να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις τις 6ης και 28ης Οκτωβρίου.

Το απύθμενο θράσος τους δεν τους αποτρέπει ακόμη κι από το να καλούν τη δημοτική αρχή να πράττει παραβαίνοντας τα όσα προβλέπονται, ενθυμούμενοι σαφώς τις άθλιες τακτικές των Πασχόπουλων και των λοιπών ακολούθων, οι οποίοι πλέον βιώνουν την πολιτική ανυπαρξία και αφάνεια.

Οι νοσταλγοί των σλαβοφρόνων που τη δεκαετία του 1940 διατυμπάνιζαν την ανεξαρτησία της Μακεδονίας, εθίχθησαν διότι ως επαγγελματίες εργατοπατέρες που η πλειοψηφία των υποστηρικτών τους δεν έχει εργαστεί ποτέ, είδαν έναν άνθρωπο του μόχθου, ο οποίος στην κυριολεξία μάτωσε στις οικοδομές και στις σκαλωσιές, να καταθέτει τιμητικό στεφάνι στη μνήμη των Αγωνιστών.

Θορυβημένοι από τη δημοτικότητα και τη λαική αποδοχή της οποίας τυγχάνει ο Πυρηνάρχης Ελασσόνος, Κωνσταντίνος Σιδερόπουλος, καθώς και από το γεγονός ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές διαβλέπουν χαμηλότερα από τους συνδυασμούς της Χρυσής Αυγής ποσοστά ακόμη και στην Τσαριτσάνη (μιας και τους ετοιμάζεται τεράστια έκπληξη μέσα από την Τσαριτσάνη), επιδόθηκαν για μία ακόμη φορά στις γνωστές τους ανοησίες επιπέδου μπολσεβίκων, περί ναζισμού και δικαστηρίων.

Αρνούμενοι να κατανοήσουν το μέγεθος της ανικανότητός τους, αφού η Ελλάς αποτελεί τη μοναδική χώρα παγκοσμίως στην οποία ο κομμουνισμός ηττήθη δια της μάχης, προσπαθούν με κάθε δόλιο μέσο να σταματήσουν την <<επέλαση>> της Χρυσής Αυγής στη λαική τάξη, στον κτηνοτροφικό και τον αγροτικό κόσμο, όπου καθημερινά πραγματικώς αποκτούνται νέα ερείσματα και η συστράτευση στις εθνικιστικές γραμμές διαρκώς γιγαντώνεται.

Βλέπουν <<δύο -τρεις χιτλερικούς>>, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γραμμένη στο πόδι ανακοίνωσή τους. Για εμάς θα είναι αρκετή η έκφραση του προσώπου τους σε λίγους μήνες που στα εκλογικά κέντρα θα μετρούν τα ψηφοδέλτια με τον δαφνοστεφανωμένο μαίανδρο.

Κλείνοντας καλούμε κάθε υγιή πολίτη της επαρχίας Ελασσόνος, να απομονώσει κάθε κομμουνιστικό κατάλοιπο. Η δράση τους είναι γνωστή όπως και οι τακτικές τους. Ευτυχώς όμως οι φύλακες πάντοτε έχουνε γνώση…

ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ <<ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ>>-ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.