Header Ads

Βραδιά γευσιγνωσίας με επίκεντρο το καρύδι, το μέλι και το γιαούρτι στην Ελασσόνα

Μια όμορφη και γευστική βραδιά γευσιγνωσίας αναμένεται να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι πολίτες της επαρχίας Ελασσόνας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο καφέ-μπαρ «FλέR» της Ελένης Λαίνα στον Εμπορικό Πεζόδρομο της πόλης!

Ο χώρος θα είναι ειδικά διαμορφωμένος για τους επισκέπτες ώστε να δοκιμάσουν τα γευστικά Καρύδια Ολύμπου που παράγει το Κτήμα Λιάνου και η «Καρυάτις Ολύμπου», το πεντανόστιμο μέλι της Μελισσοκομίας Νοτίου Ολύμπου «Άκεσις» και το πασίγνωστο και παραδοσιακό γιαούρτι από φρέσκο πρόβειο γάλα του Συνεταιρισμού «Βοσκός» του Λιβαδίου Ολύμπου…!

Στον χώρο θα υπάρχει και εκθετήριο των τριών παραγωγών με προιόντα που παράγουν και σε άλλες ποσότητες και ποικιλίες.

Στις 19:00 το απόγευμα η έκθεση γευσιγνωσίας θα ανοίξει και στις 20:00 θα ακολουθήσουν ομιλίες ενημέρωσης επάνω στον διατροφικό κώδικα των τριών συγκεκριμένων προϊόντων καθώς και ο συνδυασμός μεταξύ τους, στο πιάτο του καταναλωτή.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:
-Γιώργος Πασχόπουλος (πρώην Δήμαρχος Ελασσόνας)
-Θανάσης Γεροφωκάς (Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Επαρχίας Ελασσόνας)
-Διονύσης Μπαλούκας (Αναπληρωτής Δημάρχου Δήμου Ελασσόνας)

Ομιλητές θα είναι:
-Αντώνης Λιάνος (Δημοσιογράφος-Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της «Καρυάτις Ολύμπου») για το καρύδι Ολύμπου
-Νίκος Κόντος (Ιδιοκτήτης-Παραγωγός της «Άκεσις») για το μέλι Νοτίου Ολύμπου
-Ραφαέλα Κωστοπούλου (συντονίστρια εκδήλωσης) για το γιαούρτι Λιβαδίου
-Απόστολος Βάλλας (Εκδότης-Δημοσιογράφος) για την μεταποίηση των τοπικών προϊόντων στην επαρχία Ελασσόνας

Στο τέλος της βραδιάς θα ακολούθησει Live με ζωντανή μουσική από τους Βάιο Λιάνο, Παναγιώτη Ζιώγα και Γιώργο Γκασδράνη.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας!
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.