Header Ads

Οριστικά εκτός AEL FC ARENA η ΑΕΛ! – Ζητά το Αλκαζάρ αλλά…

Δίχως σπίτι έμεινε η ΑΕΛ, καθώς από σήμερα ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική της στέγη μετά την αποχώρησή της από το AEL FC ARENA.
Οι «βυσσινί» με ανακοίνωσή τους σήμερα αναφέρουν τα απαραίτητα έγγραφα που απέστειλαν στη Super League, μετά την τροπή που πήρε το συγκεκριμένο θέμα μετά την άρση ενδιαφέροντος της ΠΑΕ.

Το επόμενο βήμα για την ΑΕΛ πάντως ήταν να ζητήσει το στάδιο Αλκαζάρ σαν έδρα για το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, έχοντας στείλει επιστολή και στην Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Λάρισας.

Θυμίζουμε όμως πως το συγκεκριμένο γήπεδο έχει κριθεί ακατάλληλο, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να το έχει κρίνει σαν αγκάθι της πόλης αυτή τη στιγμή και να χαρακτηρίζεται αδύνατο να φιλοξενηθεί αγώνας εκεί.

Παράλληλα, αναμένεται και η αντίδραση των κατόχων των 2.586 εισιτηρίων διαρκείας που πούλησε όπως ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ φέτος, καθώς αγόρασαν τα εισιτήρια τους με… διαφορετικά κριτήρια.

Ενώ σημαντική θα είναι και η αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας τη στιγμή που ουκ ολίγες φορές ο ιδιοκτήτης είχε εγγυηθεί πως η ομάδα δεν πρόκειται να φύγει από το AEL FC ARENA, καθώς ήταν και μέσα στις «δεσμεύσεις» του, παρ’ όλες τις οικονομικές απαιτήσεις που θα είχε να αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά οι επιστολές της ΠΑΕ ΑΕΛ σε Super League και ΕΑΚ Λάρισας:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την αλληλογραφία της με όλους τους εμπλεκομένους για το θέμα του γηπέδου:


Λάρισα, 18/9/2018

Αρ. Πρωτ.: 875

Προς : SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Όπως σας είναι γνωστό έχουμε εκχωρήσει στη Γήπεδο Λάρισας ΑΕ ποσόν 676.155,33€ κι έχετε καταβάλλει 617.432,52€ και απομένει το ποσό 58.722,81€.

Από το ποσό αυτό σας καλούμε να αφαιρέσετε ποσό 37.340€, το οποίο ήδη μας ζητήθηκε και καταβάλαμε στη Γήπεδο Λάρισας ΑΕ για λόγους ταμειακής τους διευκολύνσεως για σύμβαση παραχωρήσεως του AEL FC ARENA για τη σεζόν 2018-19, η οποία ουδέποτε υπεγράφη, παρά το ότι εισέπραξαν αυτά τα χρήματα και γι αυτό είναι υπόλογοι ποινικά και αντί του οριστικού παραχωρητηρίου, μας παρεδόθη ένα προσωρινό παραχωρητήριο μόνο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Εφιστούμε την προσοχή όλων σας, γιατί εάν καταβληθεί το σύνολο των χρημάτων και το ποσό των 58.722,81€ και δεν αφαιρεθεί το ποσό 37.340€, το οποίο ήδη εγγράφως έχουμε γνωστοποιήσει στη Γήπεδο Λάρισας ΑΕ ότι συμψηφίζουμε, θα στραφούμε εναντίον και του Συνεταιρισμού και εναντίον οποιουδήποτε συνεργήσει σε αυτή την παράνομη μείωση της περιουσίας μας προσωπικά.

Συνημμένα σας υποβάλλουμε τις επιστολές μας προς τη Γήπεδο με τις οποίες κάναμε γνωστό ότι συμψηφίζουμε την απαίτηση των 58.722,81€ με την καταβολή των 33.740€.

Λάρισα, 18/9/2018

Αρ. Πρωτ.: 876

Προς : SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας κάνουμε γνωστό ότι λόγω της καταστροφικής μας επιλογής και των συνεχών παραλόγων εκβιαστικών απαιτήσεων της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ για την υπογραφή συμβάσεως για την σεζόν 2018-19 ύψους 370.000€, αλλά και άλλων παραλόγων απαιτήσεων, σας δηλώνουμε ότι επιθυμούμε από σήμερα όπως ορίζετε ως έδρα διεξαγωγής των αγώνων της ποδοσφαιρικής μας ομάδος για τη σεζόν 2018-19 το Στάδιο Αλκαζάρ, στο οποίο ήδη διεξάγονται αγώνες Football League και μέχρι τη σεζόν 2009-10 ήταν η παραδοσιακή έδρα της ΑΕΛ τόσο στα πρωταθλήματα της Α’ Εθνικής όπως και της Super League.

Λάρισα, 18/9/2018

Αρ.Πρωτ: 877Προς : EAK ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. Κ. ΚΩΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟ – ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Κοιν: 1. Αξιότιμο Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη
2. Αξιότιμο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό
3. Αξιότιμο Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη Απόστολο
4. Τράπεζα Πειραιώς – Τμήμα Μεγάλων Δανείων

Θέμα: Χρήση Σταδίου Αλκαζάρ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης,

Λόγω των καταστροφικών για την εταιρεία μας απαιτήσεων της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ για τη χρήση του AEL FC ARENA, παρά το ότι έχουμε καταβάλει σε αυτήν το ποσό του 1.350.000€, σας κάνουμε γνωστό ότι ήδη αποστείλαμε στην Super League αίτημα να ορίζεται ως έδρα των αγώνων της ποδοσφαιρικής μας ομάδος το ιστορικό γήπεδο Αλκαζάρ και σας καλούμε ώστε μέχρι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το οποίο θα διεξαχθεί στις 29/9/2018 να έχετε φροντίσει ώστε να υφίστανται όλες οι προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του.

Σας προσκομίζουμε και το αίτημα που έχουμε υποβάλλει προς τη Super League».

Πηγή: tinealarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.