.

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Θεόδωρος Μπανταβής: Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα με πράξεις!!! - Υποψήφιος με τον Συνδυασμό "ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ"

Ο κ. Μπανταβής Θεόδωρος γεννήθηκε το 1965 στην Ελασσόνα , αλλά ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Λάρισα αρκετά χρόνια. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.

Η επαγγελματική του έδρα βρίσκεται στη Νέα Πολιτεία Λάρισας , από όπου και μπορεί να εξυπηρετήσει τον καθένα μας πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με δάνεια, επενδύσεις , ασφάλειες (παντός τύπου) , μεσιτείες και ειδικά Deals.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο οικονομικό τμήμα (Ν.Ο.Ε) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θες/νικης με ειδίκευση στα Ειδικά Χρηματοοικονομικά Θέματα.

Είναι πιστοποιημένος ως πωλητής αμοιβαίων κεφαλαίων Asset Mnagement .

Η συνεχής βελτίωση και οι δίψα για νέες γνώσεις είναι δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον κ Μπανταβή, με αποτέλεσμα την συμμετοχή του σε πολλά αναγνωρισμένα σεμινάρια.

Μερικά εξ αυτών : LIBRA— Agency Manager , TMI—Time Management, Τραπεζικά Σεμινάρια σε τομείς Δανείων και Leasing, Management Αναπτυξης Ασφαλιστικών Εταιριών.

Φιλοσοφία του κ Μπανταβή είναι να παρέχει στους πελάτες του , με γνώση, υπευθυνότητα και εμπειρία , συνολικές λύσεις στις ανάγκες τους. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με επώνυμες ασφαλιστικές εταιρείες , φορείς και τραπεζικούς οργανισμούς.

Στόχος των επιχειρήσεων του κ Μπανταβή είναι η διάρκεια συνεργασίας με τον πελάτη για να μπορεί (όπως λέει ο ίδιος) να τον κοιτάει στα μάτια. Η γνώση και η εμπειρία είναι τα πολύτιμα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να λύσουν τα προβλήματά τους

ΜΠΑΝΤΑΒΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ