.

Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

"Μάγεψε" το κοινό στο Ανοιχτό Θέατρο Ελασσόνας ο Κώστας Χατζής

"Μάγεψε" και "καθήλωσε" τους τυχερούς Ελασονίτες και όχι μόνο, που βρέθηκαν στο Ανοιχτό Θέατρο Ελασσόνας στη συναυλία που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Ελασσόνας, ο μοναδικός Κώστας Χατζής, ο ιδιαίτερα δημοφιλής κιθαρωδός και τραγουδοποιός, που με την ιδιόρρυθμη φωνή του, εδώ και 63 χρόνια, συνεχίζει να "πρωταγωνιστεί"

Οι παλιοί θαυμαστές του θυμήθηκαν τις εποχές των μπουάτ στην Πλάκα, την κιθάρα του, την "τσιγκανιά" (...που δεν έκρυψε) και οι νέοι άκουσαν από κοντά τη βραχνάδα της φωνής του δημιουργού που "σφράγισε" μια ολόκληρη εποχή.

"Ένας Γερμανός και μια Εβραία", "Γυφτάκι", "κι ύστερα κι ύστερα"...", "στα παλιά λεωφορεία", "να χα ένα ουρανό", "απ τ αεροπλάνο" και τόσα άλλα ακούσματα.

Τον συνόδευσε εξαιρετική ορχήστρα, με μαέστρο τον Γιώργο Παγιατή, αλλά και οι φρέσκες φωνές της Αντωνίας Χατζίδη και της Μαρίας Αλεξίου.

Λίγο πριν το τέλος της όμορφης βραδιάς, σιγανοτραγούδησε με την 14χρονη κόρη του Δανιέλα που έδειξε πως ακολουθεί τα μουσικά βήματα του ΠΑΤΈΡΑ της και επιβεβαίωσε πως... "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει"...Του Γιάννη Μουκίδη
Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ