Header Ads

Νέα απάντηση-επίθεση με βαριές εκφράσεις από τον Γιάννη Χαλκίδη

Με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην αντιδήμαρχος Ελασσόνας και νυν δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Χαλκίδης εξαπολύει επίθεση προς το πρόσωπο του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας Δημήτρη Οικονόμου αναφέροντας:

"Νέα απάντηση και αλήθειες...κόλαφος για τον Οικονόμου από τον Γιάννη Χαλκίδη

Καταρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω πως ότι έγραψα, το έγραψα θεσμικα και αφορούν τα δύο πρόσωπα που έχω προαναφέρει στην προηγούμενη ανακοίνωση μου και κανέναν άλλον.

"Φίλε"...Οικονόμου θα σου απαντήσω με την σειρά που απολογήθηκες σε μένα.

Γράφεις ότι γνωρίζεις το πολιτικό μου ποιόν. Το δικό μου πολιτικό ποιόν το γνωρίζουν άπαντες σε όλη την επαρχία. Το δικό σου δεν το γνωρίζει κανείς γιατί είσαι χαμαιλέοντας. Τον καιρο αυτόν, λόγω εκλογών Εμπορικού Συλλόγου, αρχίζεις να "πρασινίζεις"... Έχασες την ψυχραιμία σου και φτάνεις να με κατηγορείς γιατί σαν ΠΑΣΟΚ στήριξα τον Νίκο Ευαγγέλου στις εκλογές. Σε ενημερώνω ότι ο Νίκος Ευαγγέλου δεν είχε χρίσμα κανενός κόμματος. Επίσης σε ενημερώνω ότι και χρίσμα να πάρει τώρα, εγώ θα είμαι μαζί του σε ότι χρίσμα και να έχει...

Παραπλάνησες αυτούς που σε διάβασαν, ότι τα συμφέροντα αφορούν την ιδιωτική σου επιχείρηση. Το ότι το μαγαζί σου μεταφέρθηκε εδώ και δέκα χρόνια, το γνωρίζεις ότι τουλάχιστον κάθε μήνα περνάω από το μαγαζί σου και ψωνίζω και γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκεται. Είμαι πελάτης σου, τριάντα χρόνια τουλάχιστον. Ευτυχώς αυτόν τον καιρό η καρτέλα μου είναι στο μηδέν. Από σένα όλα να τα περιμένει κανείς...

Αυτά που αναφέρεις που θα γίνουν στον Πεζόδρομο, πριν 2,5 χρόνια μας τα είχε παρουσιάσει ο Δήμαρχος και τότε είχες αντιρρήσεις και είπες: "Θα μιλήσω με τους μαγαζάτορες και θα σας απαντήσω". 2,5 χρόνια μετά δεν απάντησες και αποφάσισε ο Δήμαρχος να κάνει τον Πεζόδρομο. Αυτό είναι έργο της δημοτικής αρχής και όχι δικό σου. Αναφέρεις τρεις φορές ειρωνικά την φράση "Πρώην αντιδήμαρχε, νυν δημοτικέ σύμβουλε"... Ενώ η ταραχή σου δεν σε άφησε να προσέξεις ότι υπογράφω σκέτο...δημοτικός σύμβουλος! Είναι τιμή μου να είμαι δημοτικός σύμβουλος και οι σύμβουλοι έχουν τον ρόλο τους, παρά να είμαι πέντε χρόνια βλάκας-αντιδήμαρχος και να τρώω ξύλο και να με τραβάνε τα αυτιά στο γραφείο μου.

Αυτά που λες για...υπερδημαρχία είμαι σίγουρος ότι στα όνειρά σου, αυτά βλέπεις! Αλλά επειδή είσαι δειλός και δεν τόλμησες ποτέ να πολιτευτείς, προτιμάς τη σιγουριά του μόνιμου Προέδρου του Εμπορικού. Η εμβέλειά σου φτάνει...τριακόσια μέτρα και η δικιά μου 80 χιλιόμετρα! Από Καρυά μέχρι Μεγάλο Ελευθεροχώρι! Γυρίζεις στο σπίτι, όλος χαρά και ανακοινώνεις στη σύζυγο: "Βγήκα Πρόεδρος"! Σε ρωτάει η σύζυγος: "Πόσοι υποψήφιοι ήταν;" και απαντάς όλο χαρά: "Μόνος μου ήμουνα"!

Βάλε μια φορά υποψήφιος με αντιπάλους, να δεις την αξία σου. Δεν θα πάρεις ούτε τους ψήφους απ τον Πεζόδρομο, γιατί τώρα...θα γίνει...Πεζόδρομος!!!

Με ρωτάς, τις προτάσεις μου, για την περιοχή μου. Ποιος είσαι και με ποια ιδιότητα με ρωτάς, φαντασμένε υπερόπτη ξερόλα; Εγώ θα απολογηθώ σε αυτούς που με ψηφίζουν επί 20 χρόνια και με βγάζουν πάντα πρώτο ή δεύτερο. Σε οποιοδήποτε συνδυασμό χωρίς κομματικές βοήθειες, χωρίς να βάζω "100άρικα" σε φακέλους. Η οικογένειά μου και ένας φίλος είναι αυτοί που με βοηθούν. Κανένας άλλος!!!

Τώρα θέλω να ανακοινώσεις στους πολίτες της Ελασσόνας πόσο στοίχισε το τελευταίο υπερατλαντικό ταξίδι και τι γνώσεις έφερες για την περιοχή και την ανάπτυξη του τόπου. Και να εξηγήσεις τι σχέση έχεις εσύ με εκθέσεις τροφίμων στο εξωτερικό. Μέχρι τώρα δεν ανάφερες πουθενά λεπτομέρειες εκτός από τι ωραία φαγητά και ποτά έχουν στην Αυστραλία, όλα φυσικά, τζάμπα! Σε υποπτευόντουσαν όλοι τι κάνεις, τώρα βεβαιώθηκαν!

Τελειώνοντας σου λέω ότι εκβιασμούς δεν δέχομαι από κανέναν και σταμάτα να με απειλείς όταν είμαι...απών.

Επίσης σου ανακοινώνω ότι, όπου είσαι υποψήφιος εσύ στο "εμπορικό κομμάτι" δεν ξέρω τι χρώμα θα έχεις μέχρι τον Δεκέμβριο, εγώ θα είμαι στον απέναντι συνδυασμό. Να σου αποδείξω ότι μπροστά μου είσαι πολιτικός νάνος.

Επειδή ο κόσμος έχει καταλάβει και μένα και σένα δεν θα συνεχίσω διότι έχω πολλές δουλειές. Εγώ δεν βρήκα απ τον μπαμπά μου ούτε μαγαζιά ούτε σπίτια ούτε λεφτά. Ούτε καν γυναίκα δημοσιουπάλληλο έχω να το παίζω μάγκας. Δουλεύω από τα 14 μου...

Με τιμή,
Ιωάννης Χαλκίδης
Κατά τόπον εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος δημοτικής Ενότητας Ολύμπου-Καρυάς-Συκαμινέας-Κρυόβρυσης
Επόπτης λειτουργίας συντήρησης παιδικών χαρών
Επόπτης στις δράσεις για αδέσποτα ζωα
Επόπτης στη διαχείριση του Περιβάλλοντος
Επόπτης εκτέλεσης έργων συντήρησης και προστασίας Πρασίνου
Αυτές είναι "φίλε" Οικονόμου οι αρμοδιότητές μου σήμερα.
Α...ξέχασα! Και πρώην αντιδήμαρχος
"
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.