.

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Γιάννης Χαλκίδης: "Καυτές αλήθειες...για το χάλι του Πεζόδρομου"

Με παρέμβαση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ελασσόνας Γιάννης Χαλκίδης δήλωσε ενυπόγραφα σε κειμενό του με τίτλο "Καυτές αλήθειες" πως:

"Διαβάζοντας ένα άρθρο στον τύπο της Ελασσόνας και επειδή αποτελώ ένα μέλος, της υπάρχουσας δημοτικής αρχής, έχω να απαντήσω στον Εκδότη του άρθρου που έχει τίτλο «Πεζοδρομιάτικα στη Βενιζέλου στην Ελασσόνα», ότι:

Όλοι οι δήμαρχοι οι προηγούμενοι όπως και ο τωρινός Δήμαρχος ήθελαν να κάνουν τον Πεζόδρομο αλλά έπεφταν όλοι επάνω σε έναν τοίχο, ο οποίος έγραφε «Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας», ονόματος Οικονόμου, ο οποίος δεν άφηνε και δεν αφήνει για δικά του προσωπικά συμφέροντα να τελειώσει η ιστορία του Πεζόδρομου. Αυτός είναι υπεύθυνος για το χάλι που παρουσιάζει η Ελασσόνα και πράγματι είναι η μοναδική πόλη πανελλαδικά που δεν έχει πεζόδρομο. Και ούτε θα έχει ποτέ, όσο διατηρεί τη θέση του, ο άνθρωπος που ρίχνει δηλητήριο, σε ότι καλό πάει να γίνει στην Ελασσόνα.

Βλέπετε, σαν Πρόεδρος επί σειρά ετών, έχει ταξιδέψει όλον τον κόσμο, κάνει γνωριμίες μεγάλες, διαμένει σε πολυτελή ξενοδοχεία, τρώει και πίνει δωρεάν στην υγειά του Εμπορικού Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Για αυτούς και άλλους λόγους, η Ελασσόνα είναι μακράν πίσω από τις άλλες σύγχρονες πόλεις. Αυτά είναι τα προσωπικά συμφέροντα που αναφέρω παραπάνω.

Ότι έχει απομείνει ανέλαβε να το τελειώσει ένας εκβιαστής-αντιδήμαρχος ο οποίος απαίτησε πέντε χρόνια αντιδημαρχίας, στερώντας από άλλους συναδέλφους, που σίγουρα είναι καλύτεροι από αυτόν, να κάνουν και αυτοί τη θητεία τους σαν αιρετοί που είναι.

Αυτά προς το παρόν…Έπεται συνέχεια για τον τελευταίο…

Γιάννης Χαλκίδης
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ελασσόνας"