.

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Κόντρα στην κόντρα για την τηλεμετρία! Χρυσούλα Προβίδα: «Εμπιστεύομαι τον Βαρνά»

Κόντρα υπήρξε για ακόμη μια φορά στο θέμα της τηλεμετρίας στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου αφού ο Βασίλης Βαρνάς τόνισε: «Ένα έργο 3 εκατομμυρίων το δώσατε με 1% έκπτωση που θα μπορούσατε με μία καλύτερη έκπτωση κάποια από αυτά τα χρήματα να τα μεταφέρετε σε έργα όπως αυτό του Δρυμού, για την ποιότητα της βελτίωσης του νερού».

Ο Πρόεδρης της ΔΕΥΑ Ανέστης Σερετίδης και ο Νίκος Ευαγγέλου τόνισαν πως: «Ήσασταν από την αρχή αρνητικός για την τηλεμετρία κύριε Βαρνά. Είναι ένα έργο προς όφελος των πολιτών του Δήμου μας» με τον Βασίλη Βαρνά: «Δεν ήμουν ποτέ αντίθετος στο έργο της τηλεμετρίας αλλά ήμουν αντίθετος στο τρόπο που διαχειριστήκατε το έργο, αφού «στήθηκε» για να κατευθυνθεί σε συγκεκριμένες εταιρείες και η συγκεκριμένη δημοτική αρχή συναίνεσε πάνω σε αυτό. Σήμερα ψηφίζουμε να δώσουμε και 250.000 ευρώ προκαταβολή, χωρίς να έχει γίνει ακόμα καμιά εργασία! Έρχεται τώρα και αλλάζει το αντικείμενο του έργου και τους όρους σύμβασης προς όφελός της κατά παράνομο τρόπο».

Η Χρυσούλα Προβίδα ήταν λακωνική: «Συμφωνώ με τον επικεφαλή της «Νέας Πορείας». Εμπιστεύομαι απόλυτα τον Βασίλη Βαρνά».

Ενώ ο Δημήτρης Γκουνός τόνισε: «Με κάλυψε ο Βαρνάς και συμφωνώ μαζί του» ενώ ο Νίκος Γάτσας συμπλήρωσε: «Μας βρίσκει σύμφωνους η τοποθέτηση του κ. Βαρνά και επιμένουμε πως έπρεπε να δημοπρατηθεί ξανά το έργο».

Πηγή: elassona-city.gr