.

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Σύγκρουση στα όρια για Λέκκα και Προβίδα για την αναμόρφωση του προυπολογισμού!

Με αφορμή την αναμόρφωση του προϋπολογισμού στο δημοτικό συμβούλιο τα αίματα άναψαν όταν η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Χρυσούλα Προβίδα τόνισε: «Έχω κάνει αίτηση για κάποια στοιχεία και κάποια στιγμή οφείλετε να μου απαντήσετε. Μέσα σε τριάντα ημέρες οφείλετε να μου απαντήσετε όπως προβλέπει ο Νόμος και όχι μετά από τρεις μήνες!»

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Λέκκας απάντησε: «Ζητήσατε στοιχεία από την Υπηρεσία για 2014-2015-2016 και μου έφεραν μόνο του 2016. Εγώ ελλιπείς απαντήσεις δεν υπογράφω. Δεν θα μου κάνετε παρατήρηση για το πότε θα σας απαντώ. Αυτοί που σας τα λένε, λάθος σας τα λένε. Έχετε τέσσερις μήνες και αναλωνόμαστε να απαντάμε σε εσάς και έχουμε αφήσει όλα τα υπόλοιπα θέματα πίσω».

Η Χρυσούλα Προβίδα ανταπάντησε: «Η Τεχνική Υπηρεσία είναι άξια και λειτουργική. Εσείς δεν απαντάτε στα ερωτήματά μου και οφείλετε εγγράφως. Και έχω το δικαίωμα να ζητάω απαντήσεις μέσα σε 30 ημέρες όπως ορίζει ο Νόμος. Και έχω το δικαίωμα να ζητάω όσες απαντήσεις θεωρώ ότι πρέπει να πάρω. Θα προχωρήσω σε άλλα μέσα».

Ο Δημήτρης Λέκκας είπε: «Να προχωρήσετε» ενώ ο Δημήτρης Γκουνός πετάχτηκε από την θέση του και φώναξε: «Δεν ξέρετε τι ψηφίζετε σαν συμπολίτευση και ζητάτε από εμάς να ψηφίσουμε πράγματα τελευταία στιγμή!» ενώ από την συζήτηση ο συνδυασμός του Πασχόπουλου απείχε αφού ο πρώην δήμαρχος τόνισε: «Υποβαθμίζεται το δημοτικό συμβούλιο και οι θεσμοί με όλα αυτά. Έρχονται τα έγγραφα μια ώρα πριν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Λόγω ότι υπάρχει τέτοια συμπεριφορά και λόγω ότι δεν είχαμε τα στοιχεία νωρίτερα, απέχουμε από την συζήτηση».

Πηγή: elassona-city.gr