Header Ads

Με αισιοδοξία στην Καβάλα για το Πανελλήνιο, o ΓΣΕ Ελασσόνας

Σε λίγα 24άωρα οι κορασίδες του ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, θα ταξιδέψουν στην Καβάλα, για την προημιτελική φάση του Πανελλήνιου κορασίδων , όπου μαζί με την ΕΑ Λάρισας θα εκπροσωπήσουν την Κεντρική και Στερεά Ελλάδα στις 8 καλύτερες ομάδες της Βορείου Ελλάδας.

Αν και η πρόκριση αυτή καθαυτή, αποτελεί επιτυχία, εντούτοις τα κορίτσια του Βάϊου Παναγιώτου, έχουν συνειδητοποιήσει την σπουδαιότητα των αγώνων και καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις με απώτερο σκοπό και στόχο την κατάληψη της μία από τις δύο θέσεις του ομίλου που θα οδηγήσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Αν και ο όμιλος αποτελείται από δυνατές και ιστορικές ομάδες στο χώρο, ΑΡΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ - Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ. οι αθλήτριες του Γυμναστικού έχουν αποδείξει πως μπορούν να κοντράρουν οποιοδήποτε αντίπαλο και με σημαντικό εφόδιο την εμπειρία τους, από τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο νεανίδων, θα κυνηγήσουν την υπέρβαση που θα τους φέρει στις καλύτερες οχτώ ομάδες της Ελλάδας!

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της πασαδόρου Μαρίας Μπαλογιάννη και του προπονητή της ομάδας Βαΐου Παναγιώτου:

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ:

- Ποιοι οι στόχοι σας στην προημιτελική φάση του πανελλήνιου κορασίδων.:
΄΄Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα ,σε όλες τις συναθλήτριες μου , τη διοίκηση, το προπονητή, καθώς η ομάδα μας , ο σύλλογος μας , η πόλη μας θα βρίσκεται και πάλι – όπως και στο πανελλήνιο των νεανίδων- στην ελίτ του γυναικείου αναπτυξιακού βόλεϊ..
Η επιτυχία μας ήρθε έπειτα από πολλή σκληρή δουλειά ,ομοιογένεια και αγάπη για το άθλημα του βόλεϊ. Και παρ όλες τις ατυχίες που μας έτυχαν, δεν πτοηθήκαμε και αγωνιστήκαμε υπέροχα , πετυχαίνοντας πολύ σημαντικές επιτυχίες!
Οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι: όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά…
Οι δυνατότητες μας είναι μεγάλες , η απόδοσή μας από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβαίνει, γιατί λοιπόν να μην κοιτάξουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια και να αγωνιστούμε χωρίς κανένα ενδοιασμό?..,αφού από δω και πέρα ό,τι κερδίζουμε , είναι πραγματικά κέρδος για μας..και αυτό το λέω καθώς η ίδια ομάδα και την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα είναι ίδια και μάλιστα και με την προσθήκη της καλύτερης αθλήτριας μας ,Χατζηβασίλη, τότε θα μιλάμε για άλλα δεδομένα..Έτσι λοιπόν και στο Πανελλήνιο της Καβάλας θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος αλλά με σθένος και πίστη για κάτι καλό..
-Μετά την επιτυχία σας στο πανελλήνιο των νεανίδων και την είσοδο στην 16δα των κορασίδων πιστεύεις ότι το βόλεϊ στην επαρχία μας έχει κερδίσει τον σεβασμό και αναγνώριση ?
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Το βόλεϊ της Ελασσόνας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου και αυτό αποδεικνύεται τόσο, από τη συμμετοχή της ομάδας στα Εθνικά πρωταθλήματα ,και τις επιτυχίες των αναπτυξιακών αγωνιστικών τμημάτων, όσο και από την πληθώρα αξιόλογων αθλητριών που διακρίθηκαν μέσα στον σύλλογο!!


ΒΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ:

-Τι περιμένετε να συναντήσετε στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος;
Σε μία τελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος οι ομάδες που συμμετέχουν έχουν φιλτραριστεί, μέσα από τη διαδικασία των φάιναλ 4, των Ενώσεών τους και αποτελούν λοιπόν την αφρόκρεμα των 10 ενώσεων Πανελληνίως.
Η ομάδα μας, που σημειωτέον αντιπροσωπεύει τη μικρότερη σε πληθυσμό πόλη, απ’ όλες που συμμετέχουν στην προημιτελική φάση, έχει θεωρώ μία ιδιαίτερη δυναμική και αυτό θα φανεί στο παρκε του κλειστού της Καβάλας..
Τα κορίτσια από τις 15 Αυγούστου που ξεκινήσαμε την όμορφη αυτή πορεία μας, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις και είμαι σίγουρος πως η απόδοσή τους θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.. Εξάλλου προερχόμαστε από ένα Ενωσιακό πρωτάθλημα που θεωρείται από τα πιο ανταγωνιστικά και σε συνδυασμό με την αγωνιστική εμπειρία μας από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων νομίζω πως θα ζήσουμε όμορφες στιγμές!
Το ζητούμενο είναι να πιστέψουν οι αθλήτριες μας στις δυνατότητές τους, να παλέψουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάθε σετ και κάθε αγωνιστική φάση με υπομονή και επιμονή και να είναι σίγουρες πως θα φτάσουν πολύ ψηλά..

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.