Header Ads

Απάντηση του Π.Ο.Ελασσόνας στον Αλέξη Αλεξανδρή

Η διοίκηση του ΠΟΕ και προσωπικά ο πρόεδρος της Άλκης Παλάγκας, είμαστε αναγκασμένοι, πρώτον να απαντήσουμε στον μέχρι πρόσφατα και πρώην πλέoν προπονητή της ομάδας μας κ. Αλέκο Αλεξανδρή σχετικά με όσα δήλωσε σε συνέντευξη στις 26 Μαΐου 2017 στο site Elassona-City και στον δημοσιογράφο Αντώνη Λιάνο.

Και δεύτερον να προστατεύουμε το κύρος και την φήμη του ΠΟΕ σε όλο το πανελλήνιο καθ ότι είμαστε σίγουροι ότι τόσο η συνέντευξη του προπονητή Αλεξανδρή όσο και οι απαντήσεις της διοίκησης Άλκη Παλάγκα θα διαβαστούν από φίλους του ποδόσφαιρου ανά την χωρά με την προσδοκία της ατόφιας και όχι παραποιημένης αναπαραγωγής αυτών.

Είμαστε παράγοντες στην ποδοσφαιρική ερασιτεχνική ομάδα του ΠΟΕ, καθημερινά μοχθούμε και ματώνουμε οικονομικά για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις της μεγαλύτερης και στοργικότερης ομάδας της επαρχίας Ελασσόνας. Ταυτόχρονα ως φίλαθλοι του ποδόσφαιρου παρακολουθούμε τα ποδοσφαιρικά δρώμενα σε όλη την Ελλάδα τόσο σε ερασιτεχνικό επίπεδο όσο και στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς και τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας ποδόσφαιρου.

Για τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλέκο Αλεξανδρή ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Μεγάλη καριέρα με 10 πρωταθλήματα Ελλάδος, τον είδαμε να σκοράρει και να αναδεικνύεται 4 φορές πρώτος σκόρερ στην Α Εθνική, τον θαυμάσαμε.
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε και αυτή με μεγάλες επιτυχίες. Πρωταθλητής Ελλάδος με την Κ-20 του Ολυμπιακού την περίοδο 2009-2010. Μάλιστα τον Ιούνιο του 2010 υπήρξε έντονη φημολογία να αναλάβει την αντρική ομάδα του Ολυμπιακού. Στην Ελασσόνα προπονητικά τον γνωρίσαμε όταν εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2011 ο επενδυτής και επιχειρηματίας Ανδρέας Πατσάς που ενώ είχε την οικονομική μεγάλη επιφάνεια, όλη η φίλαθλη Ελλάδα γνωρίζει την τελική κατάληξη του ΠΟΕ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

Εκεί ακριβώς στην μετά Πατσά εποχή του ΠΟΕ, εμείς οι τωρινοί παράγοντες του ΠΟΕ και ειδικά ο πρόεδρος της Άλκης Παλάγκα γνωρίσαμε από κοντά τον άνθρωπο και τον προπονητή σε ερασιτεχνικά πλέον σωματεία Αλέκο Αλεξανδρή.
Επειδή και θέλουμε και θα απαντήσουμε σε όλα όσα μας καταλογίζει ο συγκεκριμένος προπονητής κρίνουμε απαραίτητο να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο τις ομάδες που εργάστηκε τα τελευταία χρόνια για να κατανόηση ο φίλαθλος κόσμος και την οικονομική σχέση που είχε ο προπονητής Αλεξανδρής με τον Πρόεδρο των 100ευρω Άλκη Παλάγκα.
-Ιαλυσσος Ρόδου (καλοκαίρι του 2013),
-Μυτιάς Καλυβιών (Δεκ.2013- Μάρτιος 2014 με διοίκηση Άλκη Παλάγκα, 4 μήνες χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες),
-Άρης Αρχαγγέλου Ρόδου(2014),
- ΠΟΕ( Δεκ. 2015-2 Ιουνίου 2016, με πρόεδρο Άλκη Παλάγκα , 6 μήνες χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες, έκλεισε η χρόνια με το φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ, ο ΠΟΕ ήταν η μοναδική ομάδα στον νόμο που συνέχισε τις προπονήσεις μέχρι τις 2 Ιουνίου, προετοιμάζοντας ουσιαστικά την ομάδα της επόμενης χρονιάς... και στην συνεχεία εξαφανίστηκε ο προπονητής Αλέκος Αλεξανδρής),

-Αμαρυνθιακός Χαλκίδα( Ιούλιος 2016- 3 Νοέμβριου 2016)
-ΠΟΕ (3 Νοεμβρίου 2016- 7 Μαΐου 2017, με πρόεδρο Άλκη Παλάγκα , 6 μήνες χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες δηλ. 1200Ευρω Χ 6μηνες= 7.200 ευρώ με αποδείξεις).

Ως Διοίκηση του ΠΟΕ αποφασίσαμε από αρχές Απριλίου (ήταν από τότε ενήμερος και ο προπονητής Αλεξανδρής) ότι οι προπονήσεις για την φετινή ποδοσφαιρική χρόνια θα σταματήσουν με το πέρας των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων δηλ. στις 7 Μαΐου και ότι δεν θα επαναλάβουμε το περσινό εγχείρημα με την γνωστή κατάληξη...

Η απόφαση μας αυτή οριστικοποιήθηκε με την σύμφωνη γνώμη όλου του Διοικητικού Συμβούλιου (δεν παραβρεθήκαν ενώ ενημερώθηκαν οι κκ Αντώνης Παπαδόπουλος και Χρηστός Αγοραστός) που έλαβε χωρά στις 7 Μαΐου και ώρα 20.30 στα γραφεία της ομάδος.

Την Δευτέρα είχαμε την επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης ότι αφού τέλειωσαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας του ΠΟΕ, σταματάμε οι προπονήσεις και τα φιλικά.

Επίσης την ιδία μέρα είχαμε και τις παραιτήσεις από την διοίκηση του ΠΟΕ των 2 μελών κκ Αντώνη Παπαδοπούλου και Χρηστό Αγοραστό( που δεν παραβρέθηκαν στο συμβούλιο της 7 Μαΐου όπου αποφασιστικέ και η λήξη των προπονήσεων και φιλικών παιχνιδιών).

Παρά ταύτα με πρωτοβουλία του προπονητή Αλεξανδρή και των 2 παραιτηθέντων μελών, έγινε προπόνηση την Τρίτη 9 Μαΐου και εκδρομή-φιλικό στην Καστοριά την Πέμπτη 11 Μαΐου χρησιμοποιώντας την επίσημη στολή της ομάδας μας και μερίδα ποδοσφαιριστών του ΠΟΕ. Την ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών του ΠΟΕ σε προπονήσεις και αγώνες (επισήμους και φιλικά) την έχει η διοίκηση του ΠΟΕ. Αλήθεια ποιος είχε αυτή την ευθύνη στο φιλικό στην Καστοριά? Τα 2 παραιτημένα μέλη? Ο προπονητής Αλεξανδρής?

Τα παραπάνω ως απάντηση στα «εμείς.. και όχι στα Εγώ» Η διοίκηση του ΠΟΕ αποφάσισε την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Αλεξανδρή αφού ο ίδιος επέλεξε να αγνοεί την επίσημη διοίκηση και να συνεργάζεται με παραιτηθέντα μέλη. Υπάρχουν ακόμα και τώρα κάποιοι που να υποστηρίζουν ότι ήταν ΛΑΘΟΣ μας η λύση συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Αλεξανδρή?

Επίσης υπάρχει αναφορά από τον πριν προπονητή Αλέκο Αλεξανδρή ότι δεν έχει ταχτοποιηθεί οικονομικά στο έπακρο μέχρι σήμερα. Όπως αναφέραμε και παραπάνω ο προπονητής του ΠΟΕ Αλέκος Αλεξανδρής ήταν για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής (1200 ευρώ το μηνά, τα όποια τα εισέπραττε αρχές και όχι τέλος του μηνά) στο νόμο Λάρισας μεταξύ 120 και πλέον συναδέλφων του. Πληρώθηκε δηλ.7.200 ευρώ από 3.11.2016 έως 7.5.2017 ( 6 μήνες που δούλεψε και υπάρχουν και οι σχετικές αποδείξεις). Αδυνατούμε ειλικρινά να καταλάβουμε πιο είναι το οικονομικό υπόλοιπο στο όποιο αναφέρεται.... μάλιστα πηρέ τηλέφωνο τον πρόεδρο Άλκη Παλάγκα και του είπε επί λέξει.. Πρόεδρε μου χρωστάς ακόμα άλλες 7 μέρες, περίπου 400 ευρώ!!! Και ενώ συμφώνα με τις αποδείξεις πληρωμών για την διοίκηση Άλκη Παλάγκα δεν υπάρχει οικονομικό υπόλοιπο, το μέλος της διοίκησης Τάσος Δατσογιαννης μετά από συνεχόμενες πιέσεις από πλευράς Αλεξανδρή του έδωσε αλλά 200 ευρώ... και παρά ταύτα ο άνθρωπος και προπονητής Αλέκος Αλεξανδρής μιλεί για οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπο του στην συνέντευξη που έδωσε. Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετούντος....

Προσωπική δήλωση του Πρόεδρου του ΠΟΕ Άλκη Παλάγκα.
Φιλέ Αλέκο Αλεξανδρή, σε προσέλαβα 3 φορές ως προπονητή σε ομάδες που ήμουν Πρόεδρος (Μυτικας Καλυβιων και 2 φορές στον ΠΟΕ) και πάντα τέλειωνε η συνεργασία μας και ήσουν οικονομικά ταχτοποιημένος και μάλιστα και με το παραπάνω. Να σου θυμίσω επίσης (γιατί μάλλον ξεχνάς γρήγορα η έχεις κοντή μνήμη) τις οικονομικές διευκολύνσεις που σου έκανα σε δύσκολες προσωπικές σου στιγμές , τα δανεικά και αγύριστα όπως... 300 ευρώ για να έρθεις από Ρόδο στην Ελασσόνα, τα 150 ευρώ για να τακτοποίησης προσωπικό σου θέμα με την Α.Δ. Ελασσόνας.

Χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις λένε... εσύ όμως με χαρακτήρισες Πρόεδρο των 100ευρω!!! Ο ΠΟΕ πλήρωνε εσένα 1200ευρω/μηνα και μαζί με τις πληρωμές των παικτών, τις μετακινήσεις και τα υπόλοιπα λειτουργικά έξοδα έφτανε το ποσό περίπου στα 3500ευρω/μήνα. Αν ο Άλκη Παλάγκας συμμετείχε με 100ευρω... τα υπόλοιπα ποιος τα έβαζε?

Δηλώνω επίσης ότι για αυτά τα 3 χρόνια που έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος του ΠΟΕ δεν υπάρχει καμιά οικονομική εκκρεμότητα προς προπονητές, παίκτες και τρίτους (δεν έκλεισε ακόμα η φετινή χρόνια).

Η διοίκηση του ΠΟΕ για μια ακόμη φορά ενημερώνει τους φίλους και φιλάθλους της ομάδος μας ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι έμμεσες προτεραιότητες της είναι:
-συμφωνία με καταξιωμένο προπονητή
-να εντείνει τις προσπάθειες της για περαιτέρω βελτίωση των Ακαδημιών μας
-άνοιγμα προς την κοινωνία της Ελασσόνας για συμμέτοχη στη διοίκηση του ΠΟΕ

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.