.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Άλκης Παλάγκας: "Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι με τον Π.Ο.Ε."

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε με τον Πρόεδρο του Π.Ο.Ε. Άλκη Παλάγκα, ο οποίος μας δήλωσε και τα εξής: "Θέλω να ξεκαθαρίσω δύο-τρία πράγματα, αν και τις επόμενες ημέρες θα βγει επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα μας, στις εφημερίδες για όλα όσα διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες.

Πρώτον όσον αφορά αυτό που είπε στην συνέντευξή του, ο κ. Αγοραστός. Ότι εγώ σαν Πρόεδρος έπαιρνα αποφάσεις μόνος μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Πρόεδρος έπαιρνε πάντα συλλογικές αποφάσεις. Μάλιστα στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο που κάλεσα, αποφασίσαμε η ομάδα να μην μετέχει σε προπονήσεις και σε φιλικά. Οι κ.κ. Αγοραστός και Παπαδόπουλος δεν έδωσαν το παρόν στην συνεδρίαση και αποφάσισαν να πάρουν την ομάδα και να μεταβούν στην Καστοριά για τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε. Το διοικητικό συμβούλιο του Π.Ο.Ε. δεν πήρε ποτέ τέτοια απόφαση.

Επίσης όσον αφορά την λύση της συνεργασίας με τον Αλέξη Αλεξανδρή, όταν συζητήσαμε με τους κ.κ. Αγοραστό και Παπαδόπουλο, μπροστά σε μάρτυρες και άλλους συμπολίτες μας για το τι μέλλει γενέσθαι με τον εν λόγω προπονητή στην ομάδα του Π.Ο.Ε. και τι αποφάσεις θα έπρεπε να πάρουμε, μου είπανε: "Εμείς είμαστε με τον Αλεξανδρή, δεν είμαστε με τον Π.Ο.Ε.". Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι με τον Π.Ο.Ε..

Ακόμη σε αυτό που αναφέρετε εσείς ο ίδιος στο ρεπορτάζ σας, πριν λίγες ώρες, για το ότι κόσμος ζητάει γενική συνέλευση, σαφώς και στην γενική συνέλευση συμμετέχουν όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Και από την ώρα που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ως ορίζει το καταστατικό να αποδώσω δημόσια τον Οικονομικό Απολογισμό της δικής μου θητείας και να πω στους φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν ότι αν βλέπουν κάτι κακό στον Άλκη τον Παλάγκα και δεν επιθυμούν να παραμείνω στην ηγεσία της ομάδας μας, να μου το πουν και εγώ θα το σεβαστώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω την συνείδησή μου καθαρή.

Κύριε Λιάνε θα θυμάστε καλά, όταν με ρωτήσατε πριν τρία χρόνια, ποιος κάλυπτε τα ελλείμματα που προέκυπταν με ποσά άνω των 15.000 ευρώ σας τόνιζα: "Ο...Θεός". Και δεν το έλεγα αυτό για να περηφανευτώ αλλά γιατί θεωρούσα υποχρέωσή μου να προσφέρω για μια ομάδα με τέτοια ιστορία όπως ο Π.Ο.Ε.. Ο Π.Ο.Ε. θα ανέβει στην Γ΄Εθνική. Αυτός είναι ο στόχος και το όνειρό μας".

Πηγή: elassona-city.gr