.

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Αεραθλητικός Σύλλογος Πάρα Πέντε Ολύμπου Ελασσόνας (Α.Σ.Ο.ΕΛ.)! Οι ιπτάμενοι «Νουρέγιεφ» σε πτήσεις που κόβουν την ανάσα…!

Ο Αεραθλητικός Σύλλογος Πάρα Πέντε Ολύμπου Ελασσόνας (Α.Σ.Ο.ΕΛ.) δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες στην Ελασσόνα με νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο και πρόεδρο τον Αβραάμ Σαμαρά, μέλη από την Δεσκάτη, την Ελασσόνα, την Λάρισα, με 26 ιπτάμενους «Νουρέγιεφ» να απογειώνονται από τις πίστες Αεροπτερισμού της Καλούδας Δρυμού και των Καλυβίων Ολύμπου και να προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στον αέρα με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουν, σε πτήσεις που κόβουν την ανάσα…!

Ο Πρόεδρος Αβραάμ Σαμαράς μας τόνισε πως: «Θέλαμε με την δημιουργία του συλλόγου να κάνουμε γνωστό το υπέροχο άθλημα μας, στον κόσμο της Ελασσόνας και πανελληνίως. Από 25 ετών έως 76 ετών είναι τα μέλη μας ενώ μπορείς από 18 ετών και άνω να πετάξεις με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την ανάλογη εκπαίδευση από τους προπονητές μας. Το σπορ είναι μοναδικό, η θέα και το ύψος συγκλονιστικά και μπορείς να ξεκινήσεις από την Ελασσόνα να ταξιδέψεις μέχρι την Εύβοια για παράδειγμα και να επιστρέψεις, με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες…!»

Από το 1998 πετάει ο έμπειρος πρόεδρος του Α.Σ.Ο.ΕΛ. ενώ η ομάδα τους έχει πετάξει εκτός επαρχίας Ελασσόνας, στην Έδεσσα, στο Μουζάκι Καρδίτσας και στα Ιωάννινα.

Σκοπός του συλλόγου που μετράει και άλλα μέλη από την Ελασσόνα, όπως ο Στέφανος Γκατζιούρας και άλλα παιδιά είναι οι επιδείξεις, η οργάνωση αγώνων και η κατεύθυνση νέων μελών στην ασφαλή πτήση ώστε να γνωρίσουν καλύτερα το συγκεκριμένο άθλημα.

«Διοργανώνουμε με τα παιδιά της Ελασσόνας και των άλλων περιοχών εδώ και χρόνια το Ιπτάμενο Καρναβάλι. Προσελκύσαμε τουρίστες μαζί με τον Δήμο Ελασσόνας όλα αυτά τα χρόνια, επισκέπτες και αθλητές. Με τις κατάλληλες υποδομές μπορούμε να πρωτοπορήσουμε για τον τόπο μας σε ένα άθλημα που συνδυάζει αδρεναλίνη, αγωνιστικότητα, τουρισμό και οικονομική ανάπτυξη» κλείνει στην συνέντευξή μας μαζί του, ο Αβραάμ Σαμαράς.

ELASSONA-CITY.GR