Header Ads

Αντώνης Παπαδόπουλος: «Μακάρι όσοι άντρες γνώριζα να ταν το μισό από αυτό που είναι ο Αλεξανδρής»

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στον Π.Ο.Ε. και μετά τις δηλώσεις και του Προέδρου του Π.Ο.Ε. Άλκη Παλάγκα, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Αντώνης Παπαδόπουλος επικοινώνησε μαζί μας και τόνισε τα εξής στην ανακοίνωσή του:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Εγώ την αγάπη μου σε κάτι τη δείχνω με πράξεις και όταν είσαι σε μια ομάδα σαν τον Π.Ο.Ε. για να δείξεις ότι την αγαπάς τι κάνεις; Απαντήστε μου εσείς.

Θα σας πω τι κάνεις αν αγαπάς μια ομάδα με τέτοια ιστορία. Βάζεις λεφτά και φέρνεις έσοδα. Εγώ λοιπόν με την βοήθεια του Χρήστου Αγοραστού και μόνο και βέβαια θέλοντας να κάνω όλα τα παρακάτω από την ψυχή μου και για την αγάπη μου για την ομάδα, να τι έκανα, για να γνωρίζει ο κόσμος.

Έβαλα 2.000 ευρώ από την τσέπη μου.
Πούλησα μαζί με τον Χρήστο Αγοραστό και μόνο 150 ατζέντες φέρνοντας άλλα 1.000 ευρώ στο ταμείο. Πουλήσαμε μαζί 200 περίπου ημερολογία και φέραμε άλλα 1.000 ευρώ στο ταμείο.
Κάναμε την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Π.Ο.Ε. και φέραμε άλλα 2.000 ευρώ στο ταμείο, όπου σε αυτό το κομμάτι βοήθησε πάρα πολύ και ο Σάκης ο Μπαρλαγιάννης. Πούλησα και πήρα γύρω στα 15 διαρκείας εγώ, προσθέστε λοιπόν άλλα 1.000 ευρώ στο ταμείο. Γύρω στα 30 πούλησε ο Χρήστος, προσθέστε άλλα 2.000 ευρώ στο ταμείο.
Έφερα μόνο εγώ, καινούργιες χορηγίες φέτος, 5 στον αριθμό, άλλα 500 ευρώ στο ταμείο.
Έκανα χορό στο μαγαζί μου, για να πληρωθεί ποδοσφαιριστής με Dj τον Αλέξη τον Αλεξανδρή που γνωρίζουμε όλοι πόσο αγαπά την μουσική και παίζει ο άνθρωπος και προσφέρθηκε, άλλα 300 ευρώ στο ταμείο.
Έφερνα βιντεολήπτη και ήθελα και το έκανα, για να βλέπουν τους αγώνες οι ποδοσφαιριστές και να γίνεται ανάλυση των αγώνων από τον προπονητή, που στοίχισε άλλα 500 ευρώ στην τσέπη μου.

Όλη η ποδοσφαιρική ομάδα εδώ στο καφέ-μπαρ της οικογένειάς μου, στο «De Facto» δεν πλήρωνε ΠΟΤΕ γιατί το ήθελα, έκανα τραπέζι στην ομάδα 300 ευρώ γιατί το ήθελα, για 4 μήνες επί δύο φορές την εβδομάδα πήγαινα παίκτες στα χωριά με το αυτοκίνητό μου, μετά την προπόνηση γιατί το ήθελα, γιατί ήθελα να είμαι όλη τη χρονιά δίπλα στην ομάδα με έξοδα πάντα δικά μου.
Έφερα φίλους, βάλανε χρήματα, άσχετα αν δεν με μιλούν τώρα και με την ανάμειξη μου έχασα και κόσμο από το μαγαζί αλλά στην Ελασσόνα «Φταίει το γομάρι, βαράνε το σαμάρι»!
Έφερα και φίλο ύστερα από πίεση δική μου, να φέρει οικονομική ενίσχυση 2500 ευρώ.

Δεν βάζω δεκάρικα που έδωσα σε βενζίνες παιδιών για να έρχονται να προπονούνται, τα θεωρώ μικροποσά.

Σχεδόν πάντα μετά από νίκες, όλη η ομάδα βρισκόταν στην οικογενειακή μου επιχείρηση για καφέ, γιατί ήθελα!

Όσο για τον Αλέξη Αλεξανδρή κι αυτά που ακούγονται ένα έχω να πω. Μακάρι όσοι άντρες γνώρισα να ταν το μισό από ότι είναι ο Αλέξης, θα ήμουν ικανοποιημένος. Και το λέω εγώ, αυτό που πέρασα από «ανώγια και κατώγια». Αν αυτό δεν είναι αγάπη για την ομάδα, κύριε Λιάνε, τότε τι να πω.

Όσο για το ερώτημα, εγώ ερωτήθηκα: «Αν φύγει ο Αλέξης θα πληρώνεις κάθε μήνα;» και απάντησα «Όχι» λέω και μου απαντάνε «Τότε δεν είσαι Π.Ο.Ε., είσαι Αλεξανδρής». Εάν το θέτουν έτσι, ε ναι είμαι αλλά με το ίδιο σκεπτικό θα μαι και…Ίβιτς και Λεμονής και Αναστασίου. Τέτοιος προπονητές θέλω για τον Π.Ο.Ε. και ας πληρώνω και ας τρέχω.

Και κάτι ακόμα. Πληρώσαμε με τον Χρήστο φαγητά ποδοσφαιριστή και ενοίκια σπιτιού. Μέχρι και Ιανουάριο. Εκεί φτάσαμε. Και πιστεύω, φεύγουμε και φεύγω αξιοπρεπώς και κύριος όπως ήρθα. Για το τέλος, όσον αφορά τα φιλικά, είχα ήδη κλείσει με Καστοριά, Πιερικό και Σεβαστή, μπας και αξιοποιηθούν τα φιλικά αυτά ώστε να προωθηθούν 2-3 παιδιά από την ομάδα και για να δείξει ο Αλεξανδρής πόσο σωστή δουλειά έκανε με 20άχρονα παιδάκια που είχε στο ρόστερ.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Π.Ο.Ε. και έχω να πω ότι εγώ υπήρξα ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδος, κάποτε έστω και λίγο. Αυτό για μένα αποτελεί τιμή. Αυτοί που λένε για μένα, μύρισαν άραγε αποδυτήρια του Π.Ο.Ε. ως ποδοσφαιριστές;»


Πηγή: elassona-city.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.