.

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Πούλησαν βρέφος για 40.000 ευρώ

Για αγοραπωλησία βρέφους συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι τρεις Βούλγαροι υπήκοοι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Το βρέφος, ένα υγιέστατο αγοράκι μόλις 4 ημερών, αποτέλεσε αντικείμενο αγοραπωλησίας προς 40.000 ευρώ, από τον 52χρονο παππού του σε ενδιαφερόμενους για υιοθεσία που δεν ήταν άλλοι από αστυνομικοί, σε ένα ραντεβού που δόθηκε χθες το μεσημέρι, σε καφέ έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες», η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας μετά από πολύμηνη παρακολούθηση, προχώρησε χθες στη σύλληψη της 21χρονης μητέρας, που γέννησε το παιδί της το περασμένο Σάββατο στη Μαιευτική – Γυναικολογική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, αλλά και των δυο γονέων της, του 52χρονου πατέρα της και της 52χρονης μητέρας της, των δυο παππούδων δηλαδή του νεογέννητου.

Η αστυνομική επιχείρηση στήθηκε χθες μετά από πολυήμερα «παζάρια» του 52χρονου παππού που αφορούσαν στην… προκαταβολή για το κλείσιμο της συμφωνίας ενώ οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών προκειμένου να απολογηθούν.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πηγές, παρότι ο 52χρονος ήταν αυτός που καταμέτρησε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και ενώπιον τα μάλιστα παραδόθηκε το βρέφος στους αστυνομικούς, αρνείται τις κατηγορίες, ενώ η 21χρονη μητέρα δηλώνει διαζευγμένη.

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που κυκλοφορεί σήμερα.

Του Β.ΚΑΚΑΡΑ
Πηγή: Έντυπη εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ