.

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Υπερήφανη η Δολίχη Ελασσόνας

Υπερήφανους τους συγγενείς της στη Δολίχη της Ελασσόνας κάνει η πρωταθλήτρια της πάλης Βιργινία Τσακνάκη, η οποία αγωνιζόμενη με τον Ήφαιστο Βαθυλάκου για 4η συνεχόμενη χρονιά, ανεβαίνει στο υψηλότερο βάθρο.

Πριν από λίγες ημέρες στις Σέρρες διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, όπου συμμετείχαν και αθλητές υψηλού επιπέδου.
Εκεί η Τσακνάκη έδειξε το ταλέντο της και εντυπωσίασε με την αγωνιστική της παρουσία.

Για την επιτυχία της αυτή, η πρωταθλήτρια από τη Δολίχη, τόνισε τα εξής: «Ήμουν σίγουρη για τη νίκη. Όταν υπάρχει σταθερή, μεθοδική και καθημερινή προπόνηση, τα αποτελέσματα έρχονται με υπομονή και πολλούς κόπους. Συνεχώς βελτιώνεσαι και αποκτάς μια σιγουριά για τον εαυτό σου.

Ανταγωνίζομαι καθημερινά τον εαυτό μου και προσπαθώ να τον ξεπεράσω. Η κάθε προσπάθεια ανταμείβεται και αυτό με κάνει ασταμάτητη για να πετύχω το κάτι παραπάνω.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν προσιτοί γιατί πλέον δύσκολα συναντάω πανελλαδικά γυναίκες στην κατηγορία μου, στο επίπεδό μου.
-Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;

«Μου λείπει η εμπειρία και τα αγωνιστικά ματς και έτσι για φέτος επόμενος στόχος είναι η συμμετοχή μου σε κάποια επιλεγμένα υψηλά διεθνή τουρνουά στο εξωτερικό.

-Ποιοι σε στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια;
«Μαζί μου παρευρισκόταν ο προπονητής μου Άγγελος Χατζηνικολάου που χάρηκε για την επιτυχία, όπως και συναθλητές μου που η στήριξή τους ήταν φανερή και τους ευχαριστώ. Θα προετοιμαστώ κατάλληλα ώστε να είμαι πανέτοιμη, για την επόμενη διοργάνωση».Πηγή: eleftheria.gr