.

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Άφαντος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας.

Άφαντος παραμένει για τέταρτη ημέρα ο φυγόποινος Αρτέμης Σώρρας μετά την ερήμην οκταετή καταδίκη του και της συζύγου του και το ένταλμα σύλληψής τους.

Μοναδικό σημείο ζωής ήταν το βίντεο στο οποίο εμφανίστηκε μέσα σε ένα δωμάτιο όπου για ακόμη μία φορά το έβαλε με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» εμφανιζόταν τακτικά τα τηλεοπτικά πάνελ μέχρι τα καφενεία και... την Αρχαία Ολυμπία για να βγάλει τους πύρινους λόγους του κατά του ελληνικού κράτους που «αποκρύπτει» από τον κόσμο την αμύθητη «περιουσία» των 600 δισ. δολαρίων, τις τελευταίες ώρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν το ζεύγος Σώρρα τόσο στην κατοικία του στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα. Κάποιες πληροφορίες ήθελαν τον Αρτέμη Σώρρα να έχει φύγει από τη χώρα, ακτοπλοϊκώς προς την Ιταλία και από εκεί αεροπορικώς για τη τη Λατινική Αμερική.

Ωστόσο, και αυτή η πληροφορία ελέγχεται.

Πάντως ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν πρόκειται παραδοθεί, ούτε να φύγει από τη χώρα, αλλά παρόλα η κάθε πληροφορία και το κάθε στοιχείο ερευνάται με προσοχή.

newsonly.gr