.

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Όλα έτοιμα για το 6ο Motor Festival στη Λάρισα

Μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού γίνεται πραγματικότητα σε λίγες μέρες στην πόλη της Λάρισας. Το 6ο Motor Festival γίνεται για πρώτη, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο της Λάρισας και όλης της Θεσσαλίας να δουν και να απολαύσουν από κοντά ένα 3ήμερο εκδηλώσεων με θέμα το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η ΛΑΜΚΕ συνεχίζοντας δυναμικά τη 40χρονη πορείας της, συμμετέχει στη διοργάνωση, στηρίζοντας και προωθώντας εκδηλώσεις που στόχο έχουν να δώσουν την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να δει και να γνωρίσει από κοντά τους αγώνες αυτοκινήτων και όχι μόνο.

Το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαρτίου και το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης στη Λάρισα, επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αγωνιστικά και βελτιωμένα αυτοκίνητα, να απολαύσουν τις επιδείξεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων, να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους πίσω από τα κράνη και τα μοτέρ και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Θα έχουν επίσης να ενημερωθούν για τη 2η Ανάβαση Ελασσόνας που θα διεξαχθεί την πόλη της Ελασσόνας στις 11-12 Νοεμβρίου 2017.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας σε μια γιορτή μοναδική.