.

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Συνέχεια στις νίκες για τον ΓΣΕ Ελασσόνας 3-2 σετ τον Φιλαθλητικό Τρικάλων

Με κορασίδες και νεάνιδες αγωνίστηκε ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ απέναντι στην ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΎ ΤΡΙΚΆΛΩΝ όπου και επικράτησε με 3-2 σετ..

Στην 7άδα μόνο η Μπούσια ήταν η "μεγάλη" σε ηλικία ..

Τα κορίτσια ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα κέρδισαν εύκολα το 1ο σετ, αλλά στη συνέχεια χαλάρωσαν επικίνδυνα, με αποτέλεσμα ο φιλαθλητικός να κάνει το 1-2 σετ!

Οι μικρές όμως, στα άλλα 2 σετ, επανέφεραν τα πράγματα στη σωστή τους θέση και με επιβλητικό και δυναμικό χαρακτήρα κέρδισαν το 4ο σετ και στο 5ο σετ η διαφορά έφτασε έως 12-4 και τελικά 15-7...

Οι αθλήτριες του συλλόγου βρίσκονται σε μία σημαντική φάση των πρωταθλημάτων τους, (αναμένοντας το πανελλήνιο νεανίδων, αγωνίζονται στον ημιτελικό του σχολικού πρωταθλήματος, προκρίθηκαν αήττητες στη φάση των 16 της Περιφέρειας Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας στις κορασίδες και αήττητες προκρίθηκαν και οι παγκορασίδες στη φάση των 16 της Περιφέρειας..).

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Μπαλογιάννη Παναγιώτου, Τσιγγέλη, Κορακίδη, Διβράμη, Μπούσια , Παπαδοπούλου Ζωή, Παπαδοπούλου Ράνια, Καζαντζή, Γεωργιάδη, Χονδροθύμιου, Πίγκα.