.

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Έκθεση έργων μαθητών στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας

Το 1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ σε συνεργασία με το 1ο ΕΠΑΛ Ελασσόνας και το Ειδικό ΕΠΑ.Γ. Ελασσόνας διοργανώνει την Ετήσια Έκθεση Έργων Μαθητών/τριών την Τετάρτη 05/04/2017 στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας από τις 9:00 έως 13:30.

Στην έκθεση φιλοξενούνται έργα που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΚ Ελασσόνας, στο πλαίσιο των εργαστηριακών τους μαθημάτων τη σχολική χρονιά 2016-2017.

Η έκθεση έχει ως σκοπό την ανάδειξη του έργου των μαθητών/τριών όλων των ειδικοτήτων που λειτουργούν στο ΕΚ Ελασσόνας και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το περιεχόμενο της διδασκαλίας των μαθημάτων που διδάσκονται στα ΕΠΑΛ.

Οι επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τα έργα που θα δουν, να γνωρίσουν καλύτερα την Επαγγελματική Εκπαίδευση, να εκτιμήσουν τη σπουδαιότητα της στις επαγγελματικές επιλογές των νέων, καθώς επίσης και τη σημασία της για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Επιπλέον, κατά την επίσκεψη στην έκθεση, θα παρέχεται ενημέρωση για όλους τους τομείς και όλες τις ειδικότητες που λειτουργούν στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας.