Header Ads

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ. Επ.Ελασσόνας

Με την παρουσία του Βασίλη Κικίλια, βουλευτή και πρώην υπουργού δημοσίας τάξεως με την Νέα Δημοκρατία (ο οποίος επισκέφτηκε τα γραφεία της ΔΗΜ Τ.Ο. το πρωί, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτωνα και τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου στο Δημαρχείο της πόλης) ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο "Φαντασία" παρουσία και των βουλευτών Χρήστου Κέλλα και Μάξιμου Χαρακόπουλου από τη Λάρισα, αντίστοιχα.

Τον πρόλογο της εκδήλωσης τον πραγματοποίησε η Χρυσούλα Προβίδα ενώ ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Δημήτρης Δριστέλας μίλησε για την νέα εποχή με την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα αναλάβει την εξουσία. Στο βήμα καλέστηκε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος Βασίλης Κικίλιας ο οποίος και τόνισε την ανάγκη για αλλαγές, μεταρυθμίσεις, τέλος στο κομματικό κράτος και ότι είναι φανερά συγκινημένος αφού ενημερώθηκε από τον Μητροπολίτη Ελασσώνος πως στην Μελούνα ήταν τα σύνορα του Ελληνικού κράτους μέχρι να απελευθερωθεί από τα ιστορικά βουνά της Τσαριτσάνης και η υπόλοιπη Ελλάδα.

«Σταχυολογώντας» από τη μεστή ομιλία του κ. Κικίλια:

...Η επαρχία Ελασσόνας έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, να γίνει το οικονομικό μοντέλο της χώρας.

Εάν το προϊόν σας είναι ποιοτικά καλύτερο και πιστεύετε στις δυνάμεις σας, δεν έχετε να φοβηθείτε κανέναν. Οφείλουμε να αναδείξουμε το προϊόν μας. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα στην Ελασσόνα είναι εμφανή. Ο θρησκευτικός τουρισμός πρέπει να απλωθεί, σε μια εποχή που γενικότερα ο τουρισμός «πηγαίνει σφαίρα» για τη χώρα μας. Καιρός είναι ο Όλυμπος να αναπτύσσεται και από τη δική σας πλευρά. Εδώ υπάρχει αγάπη. Η περιοχή σας έχει όμορφους ζεστούς ανθρώπους με όρεξη.

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στη μείωση της φορολογίας, στη μείωση των δαπανών του κράτους, στις στοχευμένες παρεμβάσεις στο Δημόσιο, στις μεταρρυθμίσεις, στις επενδύσεις, στο να δημιουργηθούν δουλειές για τους νέους.

Τα νέα παιδιά αξίζουν πολύ καλύτερο μέλλον. Επιτυχημένοι έμποροι, κτηνοτρόφοι, επαγγελματίες, επιχειρηματίες.

...Το άνοιγμά μας είναι στην ελληνική κοινωνία. Οι διαχωριστικές γραμμές δεν υπάρχουν, όπως υπήρχαν στο παρελθόν.

Υπήρξαν και πολιτικές συμπεριφορές που πίκραναν. Κοιτάμε μπροστά και εργαζόμαστε. Να βάλετε όλοι πλάτη».

Ξεχωριστές στιγμές συγκίνησης και μνήμης στη βράβευση, από πλευράς ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας, όλων όσοι διετέλεσαν πρόεδροι της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας από την ίδρυσή της, το 1974 και είναι:

Μπαξεβανάκης Φώτιος (αποθανών), Γεωργιάδης Γεώργιος (αποθανών), Ιωαννίδης Ανέστης, Σιδηρόπουλος Θεόδωρος, Βαρνάς Βασίλειος, Γκρούμτσιας Γεώργιος, Καραγκόγκος Φώτιος, Κοφινάς Γεώργιος, Αυγουστής Γεώργιος(αποθανών), Ευαγγέλου Δημήτριος (αποθανών), Μπλάντας Αντώνιος(αποθανών).

Στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας έδωσαν το «παρών»:
Οι βουλευτές της Ν.Δ. κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρ. Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Δημ. Παπαδημόπουλος και Αθαν. Παιδής, η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας – πρ. έπαρχος κ. Μαρία Μαμάρα, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου, ο πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου Ελασσόνας κ. Αντ. Μπίσμπας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρ. βουλευτές κ. Ιωάν. Παπαδημόπουλος και Ελευθ. Κυριακού, σύσσωμη η Νομαρχιακή Λάρισας με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Καπετάνο, η ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας με τον πρόεδρο της κ. Δ. Δριστέλα, οι ΔΗΜΤΟ του Ν. Λάρισας, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Ελένη Αξιόγλου, ο πρ. δήμαρχος Ελασσόνας κ. Χρ. Καραγιάννης, οι πολιτευτές κ.κ. Στέλλα Μπίζιου, Αικατ. Ζαχείλα, Γ. Καραβάνας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημ. Αδάμ, οι πρ. πρόεδροι της Νομαρχιακής Ν.Δ. Λάρισας κ.κ. Β. Μπατζηλιώτης και Δ. Παπαλέξης, συνδικαλιστές, παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ και του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων κ. Μιχ. Λάππας, συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί του χώρου, παραγωγικές τάξεις και φορείς, κ.ά.Πηγή: elassona-city.gr - eleftheria.gr
Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος - Γιάννης Μουκίδης
Φωτογραφίες: Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.