.

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΑΕΛ

Όπως ενημερώνει με σχετική της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ, ολοκληρώθηκε εμπρόθεσμα την Τρίτη 28/02, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου την ΠΑΕ ΑΕΛ από 360.000 σε 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μοναδικοί συμμετέχοντες στην διαδικασία ήταν οι Ανδρέας Λιόντος (πρόεδρος της ΠΑΕ) και Άρης Βαλασόπουλος (μαθηματικός/φίλαθλος της ΑΕΛ).

Μέσω της ανακοίνωσης η ΠΑΕ δείχνει και την απογοήτευσή της για την… συμμετοχή των λαρισαίων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Πιο Αναλυτικά:
«Ολοκληρώθηκε εμπρόθεσμα την Τρίτη 28/02, δηλαδή μέσα στις νόμιμες προθεσμίες, όπως είχε προαναγγελθεί στις γενικές συνελεύσεις που προηγήθηκαν, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου την ΠΑΕ ΑΕΛ από 360.000 σε 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σ΄ αυτό το ποσόν, δυστυχώς, παρά τις προσδοκίες της ιδιοκτησίας, εκτός της «Ανίκητο Άλογο» κι ενός ποσοστού 3%, το οποίο κάλυψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Λιόντος, αλλά και μετοχών ύψους 500 ευρώ, ποσό το οποίο κάλυψε ο ένθερμος φίλος της ομάδας, μαθηματικός κ. Άρης Βαλασόπουλος, κανένας άλλος – ούτε μέλος του Δ.Σ., ούτε οπαδός της ΑΕΛ – προμηθεύτηκε έστω και μια μετοχή, ακόμη και για συμβολικούς λόγους».

arenalarissa.gr