.

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

3 στα 3 για τα τμήματα βόλεϊ του ΓΣΕ Ελασσόνας

Με απόλυτη επιτυχία συνέχισαν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες τα τμήματα βόλεϊ, του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ το τριήμερο 3-4-5/03/2017.

• Αρχή έκαναν οι γυναίκες, στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, τη Παρασκευή 3/3/17, όπου κέρδισαν στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας, για την 3η αγωνιστική του 2ου γύρου, την ομάδα του ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με 3-0 σετ και συνεχίζουν την πορεία τους στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

• Το Σάββατο σειρά είχε το μικρότερο ηλικιακά τμήμα του συλλόγου, οι παγκορασίδες Β΄, το οποίο αποτελείται από αθλήτριες ΣΤ΄ δημοτικού, Α΄, και Β΄ γυμνασίου, όπου αντιμετώπισε την ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ εκτός έδρας, κερδίζοντας άνετα με 0-3 σετ.

• Την Κυριακή 5/3 στο κλειστό της Ελασσόνας , οι κορασίδες για την 5η αγωνιστική των ομίλων κέρδισαν την αντίστοιχη του ΓΣ.ΝΙΚΑΙΑΣ με 3-0 σετ και συνεχίζουν με το απόλυτο των νικών σε όλα τα παιχνίδια που έχουν αγωνισθεί..

Ο ΓΣΕ Ελασσόνας για άλλη μία χρονιά, δημιουργεί αγωνιστικά τμήματα, που διαπρέπουν στην Κεντρική Ελλάδα, καθώς η δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και τμήματα είναι σημαντική.

Η διοίκηση και οι προπονητές του συλλόγου, συγχαίρουν τις αθλήτριες όλων των τμημάτων, για τις εμφανίσεις και αποτελέσματα του τριημέρου που πέρασε.