.

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Βυθισμένη στο πένθος η Αλεξάνδρεια Ημαθίας! Ανήλικος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 13χρονη

Μόλις πέντε ημέρες πέρασαν από το τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, όπου χάθηκαν τέσσερις ζωές, ανάμεσα τους και ένα τρίχρονο αγοράκι.

Το τραγικό γεγονός αλλά και το βίντεο με την ξέφρενη πορεία της πόρσε που στο τέλος τυλίγεται στις φλόγες συγκλόνισε το πανελλήνιο. Πολλοί ήλπιζαν πως οι οδηγοί βλέποντας αυτές τις σοκαριστικές εικόνες θα... συνετίσουν, θα είναι πιο προσεχτικοί...

Κι όμως, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η Αλεξάνδρεια Ημαθίας έχει βυθιστεί στο πένθος. Η 13χρονη Κατερίνα Κ. επιχείρησε να περάσει τη διάβαση πεζών, όταν 17χρονος οδηγός από το Νησί Ημαθίας την παρέσυρε και τη σκότωσε, ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του στο πρανές του πάρκου, μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Όπως εξακρίβωσε ο ειδικός εμπειρογνώμονας της ΕΛ.ΑΣ από το φρενάρισμα πολλών μέτρων, ο ανήλικος κινούταν με μεγάλη ταχύτητα.

Η 13χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο αθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την μετέφερε με πολλαπλές κακώσεις από το Νοσοκομείο της Βέροιας που είχε μεταφερθεί αρχικά, στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το alexandriamou.gr επικαλούμενο μαρτυρίες, ο νεαρός οδηγός επιχείρησε να διαφύγει από το συμβάν ειδοποιώντας παράλληλα τον πατέρα του, ο οποίος άμεσα έφτασε στο σημείο του ατυχήματος αναλαμβάνοντας την ευθύνη του τροχαίου.Πηγή: newsit.gr | alexandriamou.gr