.

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Και εγένετο...Χορευτικός Όμιλος Λάρισας με έντονο το ελασσονίτικο χρώμα...!

Ο Χορευτικός Όμιλος Λάρισας γεννήθηκε μέσα από μια παρέα φίλων της παράδοσης στη Λάρισα, με την αμέριστη στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλανίδας και ξεκίνησε από μια...πλάκα.

Πρότεινε η Φωτεινή να κάνουμε έναν σύλλογο για να χορεύουμε και αυτό σήμερα γίνεται πραγματικότητα" τόνισε ο εκλεγμένος πρώτος πρόεδρος του Χ.Ο.Λ. Τάσος Γεωργούλας με καταγωγή από την Ελασσόνα.

Ο Χ.Ο.Λ. δημιούργησε λοιπόν καταστατικό με Πρόεδρο τον κ. Γεωργούλα και γραμματέα την κ.Στέλλα Χατζή-Σερετίδου με πάνω από 30 ιδρυτικά μέλη και έντονο το ελασσονίτικο χρώμα!

Έχει την δική του αίθουσα χοροδιδασκαλίας και όπως τόνισε ο κ. Γεωργούλας δεν θα ασχολείται μόνο με τις παραδοσιακές χορευτικές γνώσεις αλλά και με πιο σύγχρονες! Από τον Σεπτέμβριο εξάλλου είχε ξεκινήσει πειραματικά η λειτουργία παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων, τμήματος τανγκό και τμήματα μοντέρνου χορού...!

Η κοπή της πίτας έγινε στην ταβέρνα "Μπρούσκο" μαζί με τις ευχές για "Καλή αρχή" και οι θαμώνες που γέμισαν το μαγαζί απόλαυσαν την μουσική παρέα των Γιώργου Παπουλιά, Βάιου Λιάνου, Κώστα Πουτόκα, Βασίλη Καραγιάννη ενώ θερμές ήταν οι ευχαριστίες προς τον Π.Σ. Βαλανίδας για όλη την στήριξη καθώς και στην Ελευθερία Χήρα-Τζομπανάκου για το σχέδιο του λογότυπου καθώς και τον Σωτήρη Ευαγγελογιάννη για το στήσιμο της σελίδας του Χ.Ο.Λ..

Τίμησαν με την παρουσίας τους ο δημοτικός σύμβουλος και συνιδρυτικό μέλος Ανέστης Σερετίδης, άνθρωποι της μουσικής και του καλλιτεχνικού χώρου καθώς και χορευτές και απλοί φίλοι του νεοσύστατου συλλόγου της Λάρισας.

elassona-city.gr