.

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε ΙΧ σε πάρκινγκ της Εθνικής, τέσσερις νεκροί (video)

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche «καρφώθηκε», λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα, σε σταματημένο όχημα στο πάρκινγκ της Eθνικής, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες και τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένα τρίχρονο παιδί, να χάσουν τη ζωή τους.

Η Porsche ήταν καταχωρημένη στο όνομα Ευάγγελος – Απόστολος Βακάκης του Γεωργίου, όνομα που αντιστοιχεί στον ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo. Ο οδηγός της ωστόσο δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί επειδή απανθρακώθηκε.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, το όχημα μάρκας Peugeot στο οποίο επέβαινε η οικογένεια ήταν σταματημένο στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο. Ο οδηγός κατέβηκε για να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με τον τρίχρονο γιο της. H οικογένεια καταγόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πόλη της Πτολεμαΐδας.
Εκείνη τη στιγμή, ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στο σταθμευμένο ΙΧ. Τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν αμέσως στις φλόγες.

Η μάνα με το 3 ετών αγοράκι βρήκαν τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο ΙΧ, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Το ένα άτομο, ένας άνδρας, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ το δεύτερο απανθρακώθηκε μέσα στο όχημα.

Ο πατέρας και οδηγός του σταθμευμένου ΙΧ μόλις άκουσε τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον.magnesianews.gr