.

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψαν την πίτα και έστειλαν μήνυμα επιβίωσης της ελληνικής οικογένειας οι Τρίτεκνοι Ελασσόνας

Την καθιερωμένη πίτα στην μπυραρία "Μesque un pub" έκοψε ο Σύλλογος Τριτέκνων Ελασσόνας και η πρόεδρος Μαρία Νατσιούλα, στέλνοντας μήνυμα επιβίωσης της ελληνικής οικογένειας και κατοχύρωση διαχρονικών δίκαιων δικαιωμάτων των τριτέκνων ώστε να αντιμετωπίζονται ως πολύτεκνοι από το κράτος και τους θεσμούς.

Βραβεύτηκαν επίσης μαθητές που πέρασαν στις εξετάσεις του προηγούμενου έτους ενώ τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτων, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιώργος Κατσιαντώνης, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Παπαδημόπουλος, εκπρόσωποι της πανελλήνιας ομοσπονδίας τριτέκνων, ο πρόεδρος της τοπικής ΔΗΜ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Δριστέλας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, γονείς και παιδιά του συλλόγου.

Την ευαισθησία της Βάσως Μπατζικώστα-Γιουρέλη βράβευσαν οι Τρίτεκνοι Ελασσόνας!Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας και την βράβευση των μαθητών που πετύχαν στις εξετάσεις τους, ο Σύλλογος Τριτέκνων Ελασσόνας είχε αυτήν την φορά και μια ακόμη βράβευση

να πραγματοποιήσει προς τιμήν της κ. Βάσως Μπατζικώστα-Γιουρέλη η οποία τιμήθηκε για την ευαισθησία της, την στήριξή της και την παραχώρηση δωρεάν χώρου για να στεγαστούν τα γραφεία του Συλλόγου στο Βαρόσι.

Μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε πραγματικά δύσκολες εποχές για την χώρα μας.

elassona-city.gr