.

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Κάλεσμα στους φιλάθλους από τον Π.Ο.Ελασσόνας

Ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Δόξα Βλαχογιαννίου η διοίκηση του ΠΟΕ απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της Ελασσόνας.

Από την ομάδα της Ελασσόνας ανακοινώθηκε επίσης η επιστροφή του Δημήτρη Γκαραβελη στης αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και η λήξη του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Θωμά Νικολαΐδη ο οποίος επέστρεψε στην ΑΕΛ και δόθηκε εκ νέου δανεικός στον Αετό Μακροχωριου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
"Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι πραγματοποιείτε η 17η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ και ο Π.Ο.Ε. υποδέχεται την Δόξα Βλαχογιαννίου.
Το Δ.Σ., οι προπονητές αλλά και οι παίχτες του συλλόγου καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής, να δώσει δυναμικό «παρών» στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας, για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη".


"Από το Δ.Σ του Π.Ο.Ελασσόνας ανακοινώνετε η επιστροφή του Δημήτρη Γκαραβέλη στης αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και η λήξη του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Θωμά Νικολαΐδη ο οποίος επέστρεψε στην ΑΕΛ και δόθηκε εκ νέου δανεικός στον Αετό Μακροχωρίου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην νέα του ομάδα".