.

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Την πίτα έκοψε ο Π.Ο.Ε. Ελασσόνας και βράβευσε τις ζωντανές ποδοσφαιρικές σημαίες της ιστορίας του...!

Την πίτα έκοψε ο Π.Ο.Ε. στο καφέ "De Facto" παρουσία πλήθους φιλάθλων, διοικητικών, παικτών και επισήμων και μέσω του Προέδρου του Άλκη Παλάγκα ευχήθηκε υγεία, σε όλους και αγωνιστικές επιτυχίες με το "καπετάνιο" της ομάδας να τονίζει πως μετά από 60 χρόνια που κλείνει ο Π.Ο.Ε. φέτος, ξαναμπαίνουν και πάλι μετά από δέκα χρόνια οι βάσεις για κάτι καλό για τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελασσόνας και για την ομάδα του.

Τιμήθηκαν με τις φανέλες του Π.Ο.Ε. ζωντανές ποδοσφαιρικές σημαίες της σύγχρονης ιστορίας τους όπως οι Βαγγέλης Τσότσας, Γιάννης Γκαλίτσιος, Γιάννης Αλεξούλης, Γιάννης Θώμας, Βασίλης Γαβριήλ, Ζαχαρίας Σκρέτας ενώ ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Αλεξανδρής τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει την ομάδα στα δύσκολα και οφείλουν όλοι να κάνουν πράξεις και αυτές να φαίνονται στο άμεσο μέλλον.

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, ο αναπληρωτής δημάρχου Διονύσης Μπαλούκας, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λέκκας, Γιάννης Χαλκίδης, Γιώργος Παπαευθυμίου και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και πολιτευτές όπως οι κ.κ. Στέλλα Μπίζιου, Νίκος Γάτσας, Σάκης Μπαρλαγιάννης, Δημήτρης Δριστέλας κ.α ενώ την πίτα "αγίασε" ο πάτερ Αλέξανδρος Ρουμπιές.

elassona-city.gr