.

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Π.Ο.Ελασσόνας: Επικίνδυνη και εχθρική η διαιτησία Καραγιάννη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος Άλκης Παλάγκας και το Δ.Σ του ΠΟΕ με αφορμή τη διαιτησία του κ.Καραγιαννη και των βοηθών του στο παιχνίδι ΠΟΕ-Σμόλικας, η οποία χαρακτηρίζεται λίαν επιεικώς απαράδεκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η διαιτησία του κ. Καραγιάννη ήταν λίαν επιεικώς απαράδεκτη. Με τέτοιου είδους διαιτησίες το τοπικό ποδόσφαιρο πάει πολλά χρόνια πίσω.

Επικίνδυνός και εχθρικός ήταν ο κ.Καραγιάννης στο σημερινό παιχνίδι, αφήνοντας ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Μπούσια Ιωάννη ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Από την αρχή του αγώνα έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού δίνοντας φάουλ σε κάθε σωματική επαφή μεταξύ των παικτών υπέρ των φιλοξενούμενων οι οποίοι διαμαρτύρονταν συνεχώς χωρίς λόγο και διέκοπταν την ροή του παιχνιδιού.

Δεν απέβαλε τουλάχιστον 2 ποδοσφαιριστές του Σμόλικα οι οποίοι έπαιζαν αντιαθλητικά.

Στην δε γηπεδούχο ομάδα δεν έδωσε υπέρ της 2 περιπτώσεις πέναλτι .

Στο 85' δε, έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην φιλοξενούμενη ομάδα με αποτέλεσμα να σηκώσει κύμα διαμαρτυριών και να εξοργίσει τους φιλάθλους του ΠΟΕ.

Ο κ.Καραγιαννης θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος που με τα σφυρίγματα του πήγε να τινάξει στον αέρα τον αγώνα.

Παρακαλούμε τους κ. Υπεύθυνους διαιτησίας της ΕΠΣ Λαρισας όπως ο συγκεκριμένο διαιτητής να μην ξανασφυρίξει παιχνίδια της ομάδας μας.

Είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Π.Ο.Ελασσόνας