.

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Νέα συνέλευση των κτηνοτρόφων στον Τύρναβο για τη φέτα

Έγινε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στον Τύρναβο έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων και κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας με αποκλειστικό θέμα την φέτα και την συμφωνία με τον Καναδά.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να γίνει έκτατη γενική συνέλευση των κτηνοτρόφων στο Εμαννουήλειο Πνευματικό κέντρο στον Τύρναβο το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί για να ενημερώσουμε τους κτηνοτρόφους για την συγκεκριμένη συμφωνία, τις επιπτώσεις που αυτήν θα έχει στον κλάδο της κτηνοτροφίας και τρόπους αντίδρασης.

Επειδή χάσαμε την μάχη της Ευρωβουλής όχι όμως και τον πόλεμο καλούμε στην γενική συνέλευση τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Θεσσαλίας για να εκφράσουν τις απόψεις τους μπροστά στους κτηνοτρόφους και να πάρουν θέση για την επικείμενη ψήφιση της συμφωνίας CETA στην ελληνική Βουλή.

Ταυτόχρονα καλούμε όλους τους κτηνοτροφικούς συλλόγους της χώρας, τις ομοσπονδίες των κτηνοτρόφων, την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), τους τυροκόμους της Ελλάδος, τους γαλακτοβιομήχανους και τον ΣΕΒΓΑΠ όπως παρευρεθούν για να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Η παρουσία όλων είναι πέρα από επιτακτική και αναγκαία για την επιβίωση τόσο της κτηνοτροφίας όσο και του κλάδου της μεταποίησης δηλαδή όλης της αλυσίδας της φέτας.

Πηγή: kosmoslarissa.gr