.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Δύο νίκες και μία ήττα για τα τμήματα βόλεϊ του ΓΣΕ Ελασσόνας

Τη νίκη με 3-1 σετ πανηγύρισαν τα κορίτσια του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, επί του δυναμικού ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ γυναικών!

Η ομάδα της Ελασσόνας δυσκολεύτηκε αρκετά στο 1ο σετ, όπου οι δύο ομάδες συμβαδίζανε στο σκορ, αλλά στο τέλος κέρδισαν με 25-23 παίρνοντας ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια!

Στο 2ο σετ παρόλο που η ομάδα του Βάϊου Παναγιώτου ήταν μπροστά , στο μεγαλύτερο διάστημα , εντούτοις τα κορίτσια του ΑΜΠΕΛΩΝΑ, πίεσαν στο σερβίς και στο μπλοκ και σε συνδυασμό με τα αρκετά λάθη της Ελασσονίτικης ομάδας, κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ με 25-20 και 1-1 σετ!

Στα άλλα δύο σετ ηαπόδοση της Ελασσόνας ανέβηκε αισθητά , οι διαφορές μεγάλωναν και τα σετ έληξαν 25-16 και 25-12!

Η ομάδα έδειξε δύο πρόσωπα,ένα, των δύο πρώτων σετ, όπου ήταν υποτονική και με μέτρια απόδοση και το άλλο των 2 τελευταίων σετ, όπου έπαιξε δυναμικά –ιδίως στο μπλοκ και στο σέρβις.

Σταθερή απόδοση η Ζιάκου στη θέση της υποδοχής και άμυνας, η Δίρβα στο μπλοκ και η νεαρή πασαδόρος Μπαλογιάννη , στα δύο τελευταία σετ!!

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Μπαλογιάννη,Δίρβα, Παναγιώτου, Πίγκα, Ζιάκου, Τσιγγέλη, Χονδροθύμιου, Γεωργιάδου, Καζαντζή, Τσίμπα,Διβράμη, Κορακίδη, Μπούσια..


KOΡΑΣΙΔΕΣ (Α): ΓΣ.ΒΟΛΟΥ-ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 0-3
Αήττητες συνεχίζουν τη διαδρομή τους, οι κορασίδες στη φάση των ομίλων, καθώς στην αγωνιστική που πέρασε, κέρδισαν εκτός έδρας τον ΓΣ.ΒΟΛΟΥ με 3-0 σετ.(20-25, 22-25,16-25)..

Η ομάδα στα δύο πρώτα σετ, έπαιξε με διαφορετικό ρόστερ και σχήμα, καθώς δόθηκε η δυνατότητα για την εξαγωγή , βασικών τακτικών συμπερασμάτων με αποτέλεσμα, να έχει μειωμένο αγωνιστικό ρυθμό ..αλλά όταν πιέστηκε ,βρήκε τις κατάλληλες λύσεις και κερδισε και τα δυο σετ!

Στο 3ο σετ η ομάδα αγωνίστηκε , όπως στα τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα το σετ να τελειώσει με 16-25..

Σίγουρα ο συγκεκριμένος αγώνας, ήταν μία ευκαιρία να πάρουν συμμετοχή όλες οι αθλήτριες , να δοκιμαστούν κάποιες νέες τακτικές, όπου θα είναι χρήσιμες για το ύπόλοιπο δύσκολο του πρωταθλήματος!

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) : Μπαλογιάννη,Τσιγγέλη, Κουτσομάρκου, Σιάτρα, Σεβαστού, Κορακίδη, Καζαντζή, Γεωργιάδη, Χονδροθύμιου, Τσίμπα, Διβράμη, Πίγκα..

ΑΡΧΗ ΜΕ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2Aρχή και για το τμήμα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2, όπου αντιμετώπισαν τον ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ εκτός έδρας, με ήττα 3-0!

Τα κορίτσια του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, είναι κατά 2-3 χρόνια μικρότερες των αντιπάλων τους, και το συγκεκριμένο τμήμα δημιουργήθηκε με μη ανταγωνιστικές βλέψεις, αλλά με μοναδικό και μόνο γνώμονα, τη συμμετοχή όλων των αθλητριών στο πρωτάθλημα και σε κάθε αγώνα, και φυσικά η απόκτηση εμπειριών.

Το συγκεκριμένο τμήμα αποτελείται από αθλήτριες άπειρες ,αλλά με υπομονή και δουλειά, θα έρθουν τα αποτελέσματα!

Το βασικότερο όμως είναι η συμμετοχή, και απόκτηση εμπειριών όλων αθλητριών και όχι η έκβαση του αποτελέσματος..

Αυτή ήταν και αυτή θα είναι, η φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου!!

Παρόλα αυτά η νεοσύστατη ομάδα έπαιξε θαυμάσια κατά διαστήματα απέναντι, σε αθλήτριες μεγαλύτερες κατάφεραν να σταθούν ικανοποιητικά..

Τα σετ: 25-18, 25-17, 25-20..

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ) Χαλκίδου, Μπακρατσά, Παναγιώτου, Γαλάρα Ε., Γαλάρα Γ., Γκουτζουρέλα, Γούπου, Τζιμούλια, Ζδανη, Μάρκου, Τσίμπα, Καφανέλλη, Γκατζιούρα, Καραγκούνη..