.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

ΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ: «Ενωμένοι στον αγώνα ενάντια στο σάπιο, το σαθρό σύστημα»

Σε νέα δήλωση προχώρησε ο διοικητικός της ΕΠΣΛ, Τέλης Γκούμας και μέλος της αντιπολιτευτικής ομάδας στη διοίκηση Γρηγορίου, με στόχο όπως εξηγεί παρακάτω να διευκρινίσει κάποια πράγματα προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρερμηνεία.

Αναλυτικά η δήλωση του Τέλη Γκούμα:

«Σε συνέχεια των προ ημερών δηλώσεών μου και μπροστά στον κίνδυνο να παρερμηνευτούν, ενώ κάποιοι ήδη προσπάθησαν να τις καπηλευτούν, έχω να δηλώσω τα εξής:
Στη διάρκεια της ενασχόλησής μου με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως πρόεδρος ερασιτεχνικού σωματείου, είτε ως διοικητικός της Ένωσης, ποτέ δεν ακολούθησα προσωπικές στρατηγικές, ποτέ δεν έβαλα το εγώ πάνω από το σύνολο. Έδωσα πληθώρα μαχών πολλές φορές άνισες, αλλά ποτέ δεν υπέκυψα. Υπήρξα στρατιώτης. Ποτέ στρατιωτάκι. Υπήρξα πιστός, ποτέ προσκυνημένος. Υπήρξα ηγέτης, ποτέ μονάρχης.

Και τώρα που καλούμαι να πάρω μία ακόμη σοβαρή απόφαση στη ζωή μου δεν θα κρυφτώ και δεν θα αφήσω να σέρνονται σκιές γύρω από το όνομά μου, την ηθική μου και την αξιοπρέπειά μου. Έτσι κι αλλιώς όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τις απόψεις μου για καθαρό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έχοντας λοιπόν σαν γνώμονα όλα τα παραπάνω, πιστεύω ότι έχω και έχουμε, δηλαδή όλες οι υγιείς δυνάμεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι) ιστορική ευθύνη στο καθαρό, τη νομιμότητα, τη διαφάνεια, να στηρίξουμε όλοι μαζί ενωμένοι την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπουχλαριώτη στις επικείμενες εκλογές τις Ένωσης.

Είναι ό,τι καλύτερο και ελπιδοφόρο έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα ενάντια στο σάπιο, το σαθρό σύστημα, που λυμαίνεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί ενωμένοι στον αγώνα για τη μεγάλη νίκη της νομιμότητας, της καθαρότητας και της διαφάνειας» καταλήγει ο διοικητικός της ΕΠΣΛ.

Πηγή: eleftheria.gr