.

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Επίδοση του Ψηφίσματος στήριξης του Δήμου Ελασσόνας στους αγρότες του μπλόκου της Μελούνας

Το μπλόκο της Μελούνας επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνη Μπίσμπα, τον αντιδήμαρχο Πρασίνου και Καθαριότητας Γιάννη Χαλκίδη και το δημοτικό σύμβουλο Νίκο Βακράτσα, προκειμένου να επιδώσει ψήφισμα του Δ.Σ. με το οποίο εκφράζεται η στήριξη του Δήμου Ελασσόνας στα δίκαια αιτήματα και στον αγώνα των αγροτών του μπλόκου.

Το ψήφισμα του Δ.Σ. του Δήμου Ελασσονας, το οποίο πάρθηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρέλαβαν εκ μέρους των αγροτών του μπλόκου οι Στέλιος Τσικριτσής, Πρόεδρος του Α.Σ. Τυρνάβου, Νίκος Ρεβήσιος, Πρόεδρος του Α. Σ. Αργυροπουλίου- Λυγαριάς και μέλη της διοίκησης του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

Στα πλαίσια της επίσκεψης η αντιπροσωπεία του Δήμου Ελασσόνας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αγρότες και να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα αιτήματα επιβίωσης για τα οποία παλεύουν.