.

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Σε Βόλο - Λάρισα το 1o Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, StartingUP

Η πρωτοβουλία του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ), StartingUp Roadshow, συνεχίζει το μακρύ ταξίδι της για την προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο (Τρίπολη,Καλαμάτα) και την Βόρεια Ελλάδα (Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη) το StartingUp Roadshow έρχεται στην Θεσσαλία σε Βόλο και Λάρισα.

Το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, StartingUP διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) σε πόλεις ανά την Ελλάδα με αφορμή τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις και startups που ανακοινώθηκαν στον πλαίσιο των δράσεων του Πακέτου Γιούνκερ.

Στο StartingUP της Βόλου και της Λάρισας, οι ομιλίες και οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν σε ουσιαστικά ζητήματα γύρω από τις έννοιες της καινοτομίας - πως αυτή μπορεί να εφαρμοστεί από κάθε επιχείρηση -, των startups και το ρόλο της εκπαίδευσης στην παραγωγή τοπικής καινοτομίας.

Η εκδήλωση του Βόλου (Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου - 17:45) φιλοξενείται στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, ενώ εκείνη της Λάρισας (Τρίτη 14 Φεβρουαρίου - 17:45) στο Επιμελητήριο Λάρισας. Αμφότερες οι δύο εκδηλώσεις υποστηρίζονται ενεργά από τα δύο Επιμελητήρια, το Europe Direct της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Θεσσαλίας, τον ΣΘΕΒ και τον ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο ειδικό website που έχει δημιουργήσει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) - startingup.eu/roadshow