.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Ο Ματούλας έδειξε το δρόμος της νίκης

Με οδηγό τον Ματούλα ο ΠΟΕ πέρασε αλώβητος από το Καλοχώρι, κερδίζοντας την τοπική Αναγέννηση με 3-1.

Στο 25’ ο ικανότατος επιθετικός των Ελασσονιτών με διαγώνιο πλασέ έγραψε το 0-1 για να ισοφαρίσει στο 35’ ο Σαμπάνης.

Στο 38’ ο Τσιάτας εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και έχασε έτσι την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα για πρώτη φορά στο σκορ στους γηπεδούχους.

Στο 65’ ο Μηνάς μετά από έξοχη ατομική ενέργεια και πλασέ έγραψε το 1-2, στο 72’ ο Μάρκου είχε δεύτερο δοκάρι για την Αναγέννηση, ενώ στο 87’ ο Ματούλας με πλασέ έγραψε το 1-3 δίνοντας ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι είχαν και τρίτο δοκάρι στο 88’ με τον Μακρή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες στο 75’ λόγω αποβολής του Πετκολάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Κολομητρούσης): Μαρδάνης, Λάιος (46’ Τσιαντούλης), Μάρκου, Σαΐτης, Λιούσκας, Τσεκούρας, Δάκτυλας (72’ Κονόμι), Σαμπάνης (75’ Μακρής), Τσιάτας, Μπούνα, Κόκοβας.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Μάρκου, Τσένος, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Πάτσης (55’ Μπούσιας), Ταστεμερίδης (20’ λ.τ. Πετκολάι), Μπαλαμώτης, Μηνάς (78’ Καραμάνος), Ματούλας, Μπαρλαγιάννης.


ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ
Με το 1-0 η Δόξα Βλαχογιαννίου έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Αστέρα Τυρνάβου.

Η μία και μοναδική αλλαγή των γηπεδούχων, ο Τόλιος που αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Γκουρομπίνο, καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα καθώς με διαγώνιο αριστερό σουτ έγραψε στο 70’ το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν μία πολύ καλή κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 30’, την οποία έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή, ενώ ένα γυριστό σουτ του Λιόλιου στο 60’ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Για λογαριασμό των φιλοξενουμένων ο Σπ. Γκαραγκούρης είχε δοκάρι στο 25’, το ίδιο επαναλήφθηκε και στο 30’ με την κεφαλιά του Ελ. Γκαραγκούνη, όπως και στο 80’ με το ανάποδο ψαλιδάκι του Τσακίρη.

Η ομάδα του Αστέρα ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Νασίου, Γεωργαντζάς, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Λιόλιος, Βρ. Κοντοθανάσης, Ζηρδέλης, Δ. Κοντοθανάσης, Γκουρομπίνος (46’ Τόλιος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Γαλάνης, Πάσιος Β., Λάζος, Γκαραγκούνης Χαρ., Τάκης (85’ Μαυρίδης), Καρακώστας (80’ Φουντούνας), Γκαραγκούνης Σπ., Γκαραγκούνης Ελ., Μπαντής, Τσακίρης Κ.

eleftheria.gr