.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Αήττητες συνεχίζουν οι παγκορασίδες του ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Αήττητες για 8 αγωνιστικές και χωρίς την απώλεια ούτε ενός σετ, συνεχίζουν την πορεία τους οι παγκορασίδες του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

Για άλλη μία αγωνιστική η ομάδα ήταν υπέροχη! Αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Καρδίτσας τον ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, εκτός έδρας, κέρδισε εύκολα τον αγώνα δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία σε όλα τα κορίτσια να αγωνιστούν!

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική καθώς η Ελασσονίτικη ομάδα ήταν πολύ ανώτερη της αντιπάλου της μα αποτέλεσμα να περάσει εύκολα από τη Καρδίτσα με 0-3 σετ!

Τα σετ: 9-25, 14-25, 12-25.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ –ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2-3


Την παρθενική του εμφάνιση, στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚΕΛ, για το νεοσύστατο τμήμα των Παγκορασίδων Β΄, είχαμε το Σάββατο 28/1/17, όπου και κέρδισαν τον ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ με 2-3 σετ!

Το συγκεκριμένο τμήμα αποτελείται από κορίτσια με αρκετό ταλέντο , επιλέχθηκαν από τα τμήματα των ακαδημιών και συνεχίσουν σε αγωνιστικούς πλέον ρυθμούς !

Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ πιστή στην παράδοση, να "γεννά" ταλέντα από τις ακαδημίες της καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να πρωταγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ο αγώνας διήρκησε 2 ώρες περίπου και δόθηκε η δυνατότητα σε όλες τις αθλήτριες να συμμετάσχουν στον αγώνα και τελικά την ομάδα μας να κερδίζει με 3-2σετ!

Ελπίζουμε και η συνέχεια να είναι ανάλογη και ευχόμαστε στα κορίτσια να είναι υγιείς,να απολαύσουν το πρωτάθλημά τους και να φέρουν μελλοντικά στο σύλλογο μας επιτυχίες!

Τα σετ: 9-25, 28-26, 17-25, 24-26, 9-15..

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ): Χαλκίδου , Μπακρατσά, Παναγιωτου, Μηνά, Τσίμπα, Καφανέλλη, Μάρκου, Κοντού, Γούπου, Γαλάρα, Ζδάνη, Σεβαστού, Κυριλλίδου..