.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Πεντάρα για τις Ολυμπιωτισσες κόντρα στις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας

Μεγάλη νίκη με σκορ 5-1 σε βάρος των Ασπρόμαυρων Αμαζόνων Πέλλας πέτυχαν οι Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι γυναίκες της Ελασσόνας, εκμεταλλευόμενες τις χειμερινές προσθήκες της μεταγραφικής περιόδου, επικράτησαν με επιβλητικό τρόπο αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ είχαν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ..

Με την εμφάνιση αυτή, το συγκρότημα του Αλέξη Αλεξανδρή έδειξε ότι έχει της δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Από την ομάδα της Ελασσόνας διακρίθηκαν οι Κατσάρα, Σιμούλη, Χατζουλη, Φούντα και η νεαποκτηθείς γκολκήπερ Νέστορα που αποκτήθηκε από τον Μαγνησιακο επέδειξε σταθερότητα και εγγύηση κάτω από τα γκολποστ..

Τα γκολ για τις γηπεδούχες σημείωσαν η Σιμούλη (3) και η Χατζούλη (2), ενώ για την ομάδα των Γιαννιτσών το μοναδικό γκολ σημείωσε η Πρέμτση.

Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας (Αλέξης Αλεξανδρής): Νέστορα, Φούντα Ζαχαρούλη, Παπαδήμου, Κατσαρού, Σανιδά (Σιαφάκα) Χατζούλη Σιμούλη, Γκαραγκουνούλη Κατσάρα Ζουρλαδάνη.